| Kurs instruktora wędkarstwa młodzieżowego | ||||
|
Paweł Butkiewicz Od: 2008-11-19 Posty: 9 |
09 kwietnia 2009 23:07 | |||
| Na czym polega kurs na instruktora wędkarstwa młodzieżowego,jakie trzeba spełniać kryteria i co po takim kursie mogę?Czy ktoś mi odpowie na te pytania? | ||||
|
arnie Od: 2008-09-24 Posty: 465 |
09 września 2009 12:05 | |||
| należy pracowac aktywnie z młodzieżą i przejść szkolenie. popytaj w okręgu kiedy są organizowane. | ||||
|
Ryszard Wróbel Od: 2009-11-22 Posty: 15 |
29 listopada 2009 18:25 | |||
| Byłem Opiekunem Sekcji Młodzieżowej Koła, następnie Instruktorem Szkolenia Młodzieży Wędkarskiej, a od maja br jestem Inspektorem Szkolenia Młodzieży Wędkarskiej i taka jest właśnie kolej rzeczy.
Zacznij od zgłoszenie w swoim Kole chęci pracy z dziećmi. Prezes Zarządu Koła przyjmie Twoją inicjatywę z radością bo jest to inicjatywa naprawdę chwalebna. Jeżeli w Waszym Kole działa już Opiekun to Ty będziesz drugim i pracy dla Was obu nie zabraknie. Zarządy Okręgów kładą coraz większy nacisk na pracę Kół z dziećmi i młodzieżą,dostarczają materiały na ten temat i oceniają naszą pracę na Zebraniach Sprawozdawczych Kół i np na zawodach okręgowych. Pełniąc funkcję Opiekuna nie musisz koniecznie być członkien Zarządu Koła. Jeżeli będziesz chciał więcej szczegółów to odezwij się na forum. |
||||
|
janusz olesiński Od: 2009-01-18 Posty: 6 |
01 grudnia 2009 20:08 | |||
| Owego czasu ,wspólnie z kolegą braliśmy udział w szkoleniu na instruktora wędkarstwa młodzieżowego.
Szkolenie odbyło się w lokalu Zarządu Okręgu, do którego obaj należymy .Po zakończeniu szkolenia mięliśmy otrzymać odpowiednie certyfikaty upoważniające nas do pracy z dziećmi . Certyfikatów nie ma do tej pory a to z powodu nieuregulowanej prawnie inerpretacji przepisów o pedofilstwie.To znaczy kto powinien wydać decyzję czy kandydat na istruktora "jest zdrowy". |
||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum