Logowanie

Zarejestruj się

super prenumerata WP

Dodaj odpowiedź

super prenumerata WP  
  Lech Sulimierski

Od: 2009-04-24

19 września 2010 14:35  
"Zwracam się do Was Czytelników , z prośbą wykupcie prenumeratę . Na pół roku , nawet na kwartał . Wydatek a zarazem wygoda , a dla nas ciągła niezależność , którą mamy i o którą walczymy. Wpłaty na roczną lub półroczną prenumeratę , wzór na nią można wziąć z gazet z końca ubiegłego roku. Przy kilkumiesięcznym abonowaniu WP proszę sięgnąć  po informacje na naszą stronę internetową lub uzyskacie ją Państwo pod numerem telefonu 0717913014. Wędkarza Polskiego utrzymują Czytelnicy . Tytuł nie jest zależny od reklamodawców , składek związkowych , przeróżnych przedsęwzięć gospodarczych. To Magazyn Wszystkich Wędkarzy, wspólna nasza gazeta."
powyżej zacytowałem słowa naczelnego redaktora WP , ktore ukazały się w lutowym wydaniu WP
piszę o tym na forum tutaj i w tym miejscu ponieważ przez cały tegoroczny okres prenumeraty nie otrzymuję gazety na czas , majowe wydanie otrzymałem w sierpniu , dzisiaj jest 19 września a ja nie mam gazety jeszcze z sierpnia , telefon w redakcji milczy od dwóch tygodni , na e-mail , nikt nie odpowiada , więc pytam skąd te słowa w/w ?.przez cały rok dopominam sie o gazetę , czy tak wygląda prenumerata ? . Mam pytanie do czytelników naszego forum czy w innych regionach jest podobnie , skąd taka sytuacja .

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi