Logowanie

Zarejestruj się

Porozumienia i Opłaty w okręgu Katowickim

Dodaj odpowiedź

Porozumienia i Opłaty w okręgu Katowickim  
  Piotr

Od: 2011-01-11

11 stycznia 2011 08:07  
Witam wszystkich szukałem takiego wątku ale nie znalazłem dlatego go zakładam, a teraz do rzeczy....
Proszę o wypowiedzi znawców tematu po pierwsze :
Czemu Katowickie ma takie porozumienia dlaczego nie mamy porozumień z sąsiadującymi terenami jak Świętokrzyskie, Częstochowa, Bielsko Biała, Opole, Kraków no nie mamy fakt do Częstochowy i Bielska Białej mogę się wybrać ale za dopłatą. Kto ustala tak mizerne porozumienia z całym szacunkiem do Bydgoszczy czy Siedlic to ilu z śląskich wędkarzy się wżyciu całym swoim wybierze. Jak porównałem z porozumieniami jakie sobie Wrocław wypracował to doszedłem do wniosku że tam wędkarza interes jest szanowany a u nas to tak raczej to mają chyba gdzieś, a przecież to jest dodatkowe ułatwienie życia że jak raz w roku pojade na 10 dni do Bielska czy winne tereny to nie muszę za to jeszcze dodatkowych opłat robić?
No i drugie pytanie odnośnie opłat co i kto określa wysokość składek bo ja mam zapłacić grubo powyżej 200 zł a w wspomnianym Wrocławiu i to z takimi porozumieniami wędkarz płaci 185 ( w rozmowie telefonicznej ustaliłem proszę o wypowiedzi czemu i czy jesteśmy coś w tej sprawie wstanie zrobić no chyba że to jest w porządku i tylko mnie się wydaje że coś jest nie tak.......

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi