| 2 rocznica forum | ||||
szymon_2003
Od: 2009-01-07 Posty: 182 |
31 stycznia 2011 19:31 | |||
| obchodzimy 2 rocznice uruchomienia na portalu PZW forum
pozwole sobie na kilka refleksji 1.Technicznie - forum bardzo archaiczne a. brak możliwości dokonywania poprawek tekstu np popełnionych błędów po kliknięciu - dodaj b. brak mozlwości podglądu postów poszczególnych uczestników forum c. brak możliwosci przesyłania tzw PW / prywatnych wiadomości / do poszczegołnych uczestników forum Nie podejrzewam SZ.P Grzegorza /admina forum/ o brak wiedzy i umiejetności zeby to zmienić to jest niewatpliwie działanie i to z premedytacją "Kogos" z ZG PZW 2 Totalne lekcewazenie uczestników forum przez ZG PZW a. SZ.P Antoni cierpi na bardzo dziwny przypadek ZAĆMY / cytat pana Antoniego/ poniewaz widzi tematy i posty tylko te które chce widzieć. Na inne nie odpowiada wcale a jak jak juz odpowiada to najczesciej pokretnie i nie na temat . Jeżeli SZ.P Antoni zle juz widzi to może ZG PZW łaskawie wyznaczy inne osoby odpowiedzialne za udzielanie odpowiedzi na pytania skierowane do ZG PZW przez uczestników forum. taka sam zasada powinna obowiazywac na pytania skierowane do ZO PZW . Zarzady okregów powinny zostac zobowiazane do udzielania odpowiedzi i wyjaśnień b. Prosze SZ.P. Antoniego o podanie chociaż 1/jednego/ przykładu przekazania do ZG PZW pytania lub wniosku zamieszczonego na tym forum i skierowanego do ZG PZW oraz chociaz 1/jednego/ przykładu oficjalnego stanowiska ZG PZW na zadane pytanie lub wniosek. Sz.P. Antoni - korzystajac z okazji - kiedy odbedzie sie nadzwyczajny KZD w sprawie zmiany statutu nie bede cytował Sz.Pana tekstu na ten temat chyba że na specjalne zyczenie Pozdrawiam wszystkich uczestników forum i SZ.P Antoniego zdrowia i wytrwałości zycze |
||||
|
tomjas78 Od: 2009-08-23 Posty: 689 |
31 stycznia 2011 21:25 | |||
| Ech ......
Nie za dużo Panie Szymonie wymagasz? Wiemy dobrze , że nawet na niektóre posty , jezt natychmiastowa odpowiedź w postaci ich usunięcia . Więc myśle , że jeżeli taki stan rzeczy zauważamy to możemy być pewni , że ktoś to wszystko czyta i krew go zalewa na myśl co wędkarze myśla o PZW. Ale między innymi o to właśnie chodzi . Niech tylko 10 % tego co piszemy , zarząd przeczyta i wprowadzi pozytywne zmiany , wiecie , że w Polsce będzie raj na ziemi ? No ale za wiele nie liczmy. Zyczę wszystkim zmian , pozytywnych zmian |
||||
Antoni Kustusz - rzecznik prasowy ZG PZW
Od: 2008-10-01 Posty: 785 |
01 lutego 2011 10:23 | |||
| Co do technicznych uwag to jak najbardziej trzeba je rozważyć, bo każde forum stanowi żywy organizm i musi sie rozwijać. Co zaś do mojej pozycji to tylko przypomnę, iż odpowiadam z pozycji i funkcji rzecznika prasowego ZG, a nie notorycznego uczestnika forum, bo takimi są albo admini poszczegolnych wątków, albo ich autorzy. Co zaś do przykądu to chcę oświadczyć, że na ręce członków ZG skierowałem wydruki z dyskusji w sprawie RAPR, w sprawie zezwoleń, w sprawie ewidencji członkowskiej i wiele innych. Forum jest jednak otwarte i może wywołać własne inicjatywy, ktore spowodują takie, a nie inne decyzje i na to także liczę, Co zaś do oczekiwań kol. szymon wobec mnie to ja nigdy nie chciałem byc i nie byłem omnibusem w sprawach wędkarskich, nie mam zamiaru filozofować i wybrzydzać, podejmuję sprawy, w których dostrzegam istotne znaczenie dla Związku w jego krajowym wymiarze, natomiast kolegom z okręgów pozostawiam reakcję na sprawy i wątki, które ich dotyczą. Tam także funkcjonują rzecznicy okręgów i admini, niech się wypowiadają, niech reagują. Bo z wielu problemów, które powstają na styku wędkarz-koło, wędkarz - okręg, bierze sie później opinia na temat całego PZW. | ||||
|
tomjas78 Od: 2009-08-23 Posty: 689 |
03 lutego 2011 18:18 | |||
| Dlatego Panie Antoni to forum jest potrzebne . Czy przedstawione przez Pana posty , uzyskały choć status przeczytanych i takich nad , którymi warto dyskutować ???. I czy może Pan coś powiedzieć na temat opini wyrażanych na ten temat przez samych działaczy .???? Jeżeli tak jest , a takowe opinie Pan by mógł po krótce przedstawić .??? | ||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum