Logowanie

Zarejestruj się

Panie Adminie - ortografia się kłania!

Dodaj odpowiedź

Panie Adminie - ortografia się kłania!  
  Józef Zając

Od: 2008-11-25

08 kwietnia 2009 09:19  
Tagi, których można użyć w tekście: pogróbienie A mnie całe życie uczono, że pogrUbienie. Wstyd, proszę pana...  

Administrator

Od: 2009-01-16

08 kwietnia 2009 09:23  
Zając JózefTagi, których można użyć w tekście: pogróbienie A mnie całe życie uczono, że pogrUbienie. Wstyd, proszę pana...
dziękuję za wyłapanie oczywistego błędu, proszę jednocześnie o przestrzeganie pkt 4 Regulaminu forum, gdyż zamieszczony przez Pana wątek, zmieniony przeze mnie do wersji "Więc jednak PZW ma sport w ... " naruszał Regulamin, pozdrawiam

Józef Zając

Od: 2008-11-25

09 kwietnia 2009 20:01  
adminpzw proszę jednocześnie o przestrzeganie pkt 4 Regulaminu forum, gdyż zamieszczony przez Pana wątek, zmieniony przeze mnie do wersji "Więc jednak PZW ma sport w ... " naruszał Regulamin, pozdrawiam
Oczywiście, Admin ma zawsze rację :) . Tylko - nie wiedzieć czemu - akurat teraz przypomniał mi się dowcip kończący się pointą: "a u was bija Murzynów"... :) Pozdrawiam również.

dvbs3

Od: 2011-11-26

23 grudnia 2011 22:17  
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum - nie ma zapisu zobowiązującego uczestnika forum do akceptowania głupoty administratora. Gdyby głupota
miała skrzydła to admin by fruwał jak gołębica.

Grzegorz Kidawski musi odejść !!!
Precz z cenzurą !!!
Precz z reklamami i wyskakującym face !!!

Administrator odblokuj wszystkich uczestników forum !!! albo będzie powtórka z rozrywki

dvbs2 napisał ;
22 listopada 2011 11:03 Administrator - szukasz wrażeń ? - masz to załatwione - to teraz sobie posprzataj

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi