Logowanie

Zarejestruj się

Zezwolenia w Płocko -Włocławskim

Dodaj odpowiedź

Zezwolenia w Płocko -Włocławskim  
  piotr_okrasa

Od: 2009-02-08

01 kwietnia 2011 05:34  
To już szczyt arogancji i chamstwa aby odebrać zezwolenie to tzrzeba się osobiście pofatygować do okręgu. Nie ma możliwości aby ci odebrał kolega któremu dasz wszystkie wymagane dokumenty z opłaconymi składkami. Czy nad tym okręgiem nie ma nadrzędnej władzy ,ja muszę jechać 300  km co mnie dodatkowo kosztuje 50 zł. Wobec powyższego proszę władze nadrzędne o nakłonienie ww okręgu o wydawanie zbiorowych zezwoleń  tzn jedzie jeden wędkarz z kilkoma wżanymi dokumentami i wtedy podróż rozliczymy wspólnie.  

dariuszkrystosiak

Od: 2008-11-24

01 kwietnia 2011 17:47  
piotr_okrasaTo już szczyt arogancji i chamstwa aby odebrać zezwolenie to tzrzeba się osobiście pofatygować do okręgu. Nie ma możliwości aby ci odebrał kolega któremu dasz wszystkie wymagane dokumenty z opłaconymi składkami. Czy nad tym okręgiem nie ma nadrzędnej władzy ,ja muszę jechać 300  km co mnie dodatkowo kosztuje 50 zł. Wobec powyższego proszę władze nadrzędne o nakłonienie ww okręgu o wydawanie zbiorowych zezwoleń  tzn jedzie jeden wędkarz z kilkoma wżanymi dokumentami i wtedy podróż rozliczymy wspólnie.
 Piotrek,żadna nowość tak już mieli w ub. roku.Nie musisz jechac do okręgu,możesz wykupić u któregoś ze skarbników ale wyobraź sobie że .......................(już nawet nie Twoje 300)
ale np.ja.Wstaje przed świtem i jadę ok. 100km do któregoś ze skarbników.Jak zareaguje gość jak o 4:20 ktoś zacznie mu się do chałupy dobijać?Albo zrobię stówe a okazę się że gość jest na weselu,jadę do drugiego który wyjechał na wakacje.Olać ten okręg.A poszukaj sobie z kim mają porozumienia podpisane,ja nie mogłem znaleźć ale gdzie coś było że tylko z Legnicą czy może Wałbrzychem.

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi