| Karta Wędkarska - duplikat | ||||
alleg
Od: 2011-05-07 Posty: 2 |
07 maja 2011 16:16 | |||
| Witam!
Dawno Dawno temu wyrabiałem sobie kartę wędkarską, opłacałem składki, łowiłem dosc dużo. Następnie była przerwa, i m.in przeprowadzka do nowego mieszkania. Ostatnio wybrałem się ze znajomymi na grilla, i okazało się ze jeden z nich wedkuje dość dużo. Od słowa do słowa postanowilem wykupic składki na ten rok, ubrac wodery i pokusić troche pstrąga, wraz ze znajomym. Niestety, okazało się ze cała dokumentacja gdzies wsiąkła mi w niebyt. Pytanie do osób zorientowanych. Czy istnieje mozliwość wyrobienia duplikatu karty wedkarskiej? Czy jest to jakoś ewidencjonowane? O ile dobrze pamiętam karty wydawane są przez Urząd Miasta. Pozdrawiam, i Połamania kija kolegom |
||||
aqq1
Od: 2009-01-10 Posty: 187 |
07 maja 2011 17:45 | |||
| W macierzystym kole powinna być Twoja karta ewidencyjna.Więc do koła po zaświadczenie a wraz z nim, nie do urzędu miasta tylko do starostwa właściwego do Twojego miejsca zameldowania.Tam odbierzesz karę wędkarską.Powodzenia | ||||
alleg
Od: 2011-05-07 Posty: 2 |
07 maja 2011 21:56 | |||
| Macierzyste Koło to jak rozumiem koło w którym zdawałem egzamin?
Bo akurat w Krakowie koło na kole, i zdawałem najbliżej domu (Koło Nowa Huta), a składki opłacałem w kole zwierzyniec ktore mialo akwenty interesujące mnie. Chociaż obecnie planuje wrócić do NH i wykupić przylasek. |
||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum