Logowanie

Zarejestruj się

Karta wędkarska

Dodaj odpowiedź

Karta wędkarska  
  skybeny

Od: 2011-05-21

22 maja 2011 11:27  
Witam wszystkich:)
Jak widać jestem tu nowy. Mam pytanie: czy mógłby mi ktoś opisać jak wygląda wyrobienie karty wędkarskiej krok po kroku, gdzie sie trzeba udac pierwsze, gdzie potem, jakie dokumenty przygotowac ile to bedzie wszystko kosztowac, ile to potrwa? Bo chcę własnie wyrobić karte a nie wiem jak sie do tego zabrac. Mam 24 lata, studiuje(jesli to ma jakies znaczenie jak chodzi o koszt), mieszkam w woj. małopolskim, powiat chrzanowski, gm. Trzebinia

Pozdrawiam i dzieku w gory za pomoc :) 

Sebastian Matusiak

Od: 2011-04-02

23 maja 2011 00:04  
Nie mieszkam w Twojej okolicy, ale spróbuję Ci pomóc. :)
Na początku dowiedz się gdzie jest najbliższe koła/koła wędkarskiej, tak abyś wybrać się do jednego z nich, ale znając naszych urzędników to bardzo nie pomogą. No więc po wybraniu koła będziesz zmuszony opłacić wszystkie składki członkowskie, zezwolenia itd, to już na miejscu wszystko powiedzą, musisz także zdać egzamin dt. amatorskiego połowu ryb. Gdy już w klubie wszystko będzie wydane, trzeba udać się do starostwa powiatowego po wyrobienie karty wędkarskiej, bowiem w klubach wyrabiane są tylko karty członkowskiej. Jesteś studentem, więc domagaj się ulg! Potrzebny Ci bedzie dowód tożsamości / legitymacja studencka. Cena wszystkiego wyniesie ok. 200 zł.
Pozdrawiam :)

dionizy

Od: 2009-01-31

23 maja 2011 13:09  
www.kartawedkarska.pl  

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi