Logowanie

Zarejestruj się

z jakich pontonów wolno łowić

Dodaj odpowiedź

z jakich pontonów wolno łowić  
  robert12

Od: 2011-03-28

07 czerwca 2011 23:53  
witam wszystkich wędkarzy mam takie pytanie jaki musze zakupic ponton do wedkowania z niego
czy moge kupic zwykły ponton np.za 200 zł czy musi to byc specjalny cztero komorowy
oczywiscie to wiem ze misi byc zarejestrowany

aras_as

Od: 2010-01-02

09 czerwca 2011 11:15  
Witam kolegę wędkarza.
Z własnego doświadczenia podpowiadam że do łowienia na spinning najlepiej żeby ponton miał "twardą" podłogę jest wówczas wygodniej bo mozna stać, dla metody spławikowej nie ma to aż tak istotnego znaczenia. Ponton musi byc minimum dwu-komorowy, bo inaczej go nie zarejestrują.

maciej_szczupak

Od: 2009-10-12

10 czerwca 2011 22:01  
aras_asWitam kolegę wędkarza.
Z własnego doświadczenia podpowiadam że do łowienia na spinning najlepiej żeby ponton miał "twardą" podłogę jest wówczas wygodniej bo mozna stać, dla metody spławikowej nie ma to aż tak istotnego znaczenia. Ponton musi byc minimum dwu-komorowy, bo inaczej go nie zarejestrują.

To ponton trzeba zarejestrować?Pytam,bo mam,ale nigdy nie pomyślałem,żeby go rejestrować (???).Czy jest to konieczne,są jakieś obostrzenia/ograniczenia itp.?Z góry dziękuję za odpowiedź!
Pozdrawiam!

arnie

Od: 2008-09-24

11 czerwca 2011 18:33  
do wędkowania ponton rejestruje się tak jak łódź. Bez rejestracji i naniesienia numerów na burtę nie można z pontonu wędkować.  

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi