| KARY ZA KŁUSOWNICTWO | ||||
grzegorz75
Od: 2010-08-26 Posty: 25 |
24 czerwca 2011 18:14 | |||
| Chciałbym żeby moja wypowiedź była formą pytania zadanego ZGPZW.
Dlaczego zarząd nie walczy o radykalne podniesienie kar za kłusownictwo i nie przestrzeganie regulaminu.Jako instytucja społeczna możemy wnieść interpelację poselską o zmianie kwalifikacji kłusownictwa jako grożne przestępstwo dla środowiska.I moja sugestia może w ramach powiększenia pogłowia ryb można by się zastanowić nad wprowadzeniem zasady "ZŁAP I WYPUŚĆ" jako motta obowiązującego każdego członka PZW. |
||||
|
Krzyś Od: 2011-02-01 Posty: 184 |
24 czerwca 2011 21:21 | |||
| Wydaje mi się Kolego , że dopóki nasze Państwo bedzie nam zapewniać najniższą krajową , najniższą z wszystkich Państw wspólnoty Europejskiej , dopóty takie pisanie jest conajmiej nietaktem . Nie wspominając o rencistach i emerytach , których w niejednym przypadku całomiesięczny dochód nie przekracza 600 zł . A procentem emerytów i rencistów w naszym przepięknym Kraju też nie powinniśmy się szczycić . POZ :-) | ||||
|
tomjas78 Od: 2009-08-23 Posty: 689 |
25 czerwca 2011 23:20 | |||
| Z jednej strony Krzyś ma rację . Ale z drugiej strony patrząc , to właśnie w/g niepisanego prawa PZW kłusownikiem jest wedkarz , który np. zapomniał karty z domu , a nie ten wysyłany przez PZW co bez opamiętania targa w siaty ile wlezie bez rzadnej kontroli. Bo o tych kłusownikach nie zwiazanych ani z jednymi , ani z drugimi , wszyscy ,a w szczególności PZW zapomniało . A oni se pięknie istnieją . | ||||
piotr_okrasa
Od: 2009-02-08 Posty: 605 |
25 czerwca 2011 23:49 | |||
| Smiem twierdzć że się mają dobrze jak ti całe PZW bez żadnej komtroli państwowej | ||||
|
okon60 Od: 2011-08-05 Posty: 77 |
21 sierpnia 2011 18:45 | |||
| Ten wysylany przez PZW to nie jest zlodziejem,a jedynie "zaradnym poddzierzawca"! Podobnie jest w OKREGU ZIELONA GORA,gdzie "zaradni poddzierzawcy" jezdza po lowiskach PZW i wylawiaja bezkarnie i darmowo tarlaki, wywoza je na prywatne stawy! Tam pozyskuja narybek i sprzedaja ten narybek Okregowi Zielona Gora!!! Rozmawialem z jednym z tych "zaradnych poddzierzawcow",i stad mam pewnosc,ze taka sytuacja ma miejsce w Okregu Zielona Gora! | ||||
piotr_okrasa
Od: 2009-02-08 Posty: 605 |
21 sierpnia 2011 19:05 | |||
| I na tym polega bezkarny biznes a Pzw wg Rzecznika PZW ma się dobrz kręcąc takie lody i tu zię znim zgadzam. | ||||
| Usunięty 23 grudnia 2011 21:05 przez: adminpzw | ||||
dvbs3
Od: 2011-11-26 Posty: 223 |
23 grudnia 2011 23:54 | |||
| Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum - nie ma zapisu zobowiązującego uczestnika forum do akceptowania głupoty administratora. Gdyby głupota
miała skrzydła to admin by fruwał jak gołębica. Grzegorz Kidawski musi odejść !!! Precz z cenzurą !!! Precz z reklamami i wyskakującym face !!! Administrator odblokuj wszystkich uczestników forum !!! albo będzie powtórka z rozrywki dvbs2 napisał ; 22 listopada 2011 11:03 Administrator - szukasz wrażeń ? - masz to załatwione - to teraz sobie posprzątaj admin - mam nadzieje że do pasterki / o ile wiesz co to jest pasterka/ zdazysz posprzatac. ostatni raz proponuje - odblokuj wszystkich zablokowanych uzytkowników forum . Jezeli będziesz uparty jak osiołek betlejemski to z przykrością informuję,ze podejmę bardziej radykalne działania , zeby umilić administrowanie portalem ZG PZW Sz.Panu Grzegorzowi. dobrej nocy życze ps. admin nie kasuj tego pstu |
||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum