| Kemping Tengoboże problem z łowieniam!! | ||||
kasia kost
Od: 2011-07-08 Posty: 1 |
08 lipca 2011 16:37 | |||
| Pojechałam na kemping do Tęgoboża z chłopakiem, który zaraził mnie swoją pasją. Oboje mamy opłacone karty wędkarskie w okręgu Nowy Sącz. Po przybyciu Pani z obsługi kempingu nie chciała nas wpuścić. Powiedziała że to jej teren i tu się płaci za łowienie. Dodam że nie przyjachaliśmy samochodem ani nie mieliśmy namiotu. Chcieliśmy iść nad brzeg z wędkami i plecakami poprostu połowić. Mój chłopak powiedział do niej, że jak nas nie wpuści to zadzwoni po starz rybacką. Wtedy "rura" jej zmiękła trochę i powiedziała że po 22 nie chce nas tu widzieć. PROSZĘ niech ktoś coś zrobi bo nie poto my wędkarze płacimy składki, opłaty itd. żeby nas z łaską i po wielkich awanturach jakaś ropuch z łaską wpuszczała nad wodę. Przy takim polu namiotowym powinna być informacja że wędkarze mogą swobodnie przebywać w strtefie przybrzeżnej. Nie każdy ma ochotę się awanturować, pewnie większość wędkarzy po słowach "że tu trzeba płacić za wejście" płaci. To niedopuszczalne i proszę o reakcję w imieniu swoim i wszystkich wędkarzy. Oraz o informację czy miała prowo kazać nam opuszczać łowisko o 22. | ||||
aqq1
Od: 2009-01-10 Posty: 187 |
09 lipca 2011 11:32 | |||
| Byłaś w Tęgoborzu nad jeziorem Rożnowskim.Czy aby napewno tak było jak piszesz?.Mam działkę nad tym jeziorem przylegającą do wody.Przyjeżdżający wędkarze chcieliby wygodnie przez jej środek dojechać nad samą wodę samochodem.Zostawiając po sobie brud ,syf i ...!!!A figę.Macie mieć swobodny dostęp do wody a nie dojazd.W dodatku dojście wyznaczoną przezemnie ścieżką a nie łazić tam gdzie się komu podoba. | ||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum