| Wędkareki Świat wg Antoniego Kustusza | ||||
piotr_okrasa
Od: 2009-02-08 Posty: 605 |
24 lipca 2011 13:31 | |||
| Jak wynika z odpowiedzi Pana anomiego za afery są winni cywilni pracownicy za bajzel w ZG i ZO winni są wędkarze którzy nie słuchają dunrnowatych zarządzeń i nakazów nałożonych na wędkarzy natomiast prezesi okręgów i ZG to są anioły z partyjnej szkoły.Panie Antoni dlczego dajesz obronną ręką prezesowi Gromali który stał na czele ZO i zarządza związkiem i pracownikami cywilnymi takimi jak dyrektor i głowna księgowa.Teraz jestem przekonany że taki podział jest na rękę cywile do ciupy a towarzysze trzymają się razem kupy. | ||||
|
Krzyś Od: 2011-02-01 Posty: 184 |
24 lipca 2011 19:33 | |||
| Popieram . Np: za problemy w PKP opinia publiczna nie obarczyła kierowników danych lini , tylko dyrekcję , a nawet ministerstwo . Uważam iż Dyrektorzy żądzą w okręgach , ale to w żaden sposób nie zwalnia z odpowiedzialności Prezesów Poszedł bym nawet krok dalej , to przeważnie Prezesi dają się MANIPULOWAĆ Dyrektorom biur , a później tłumaczą że nie mieli pojęcia . Dla mnie jest to conajmniej NIEKOMPETECJA !!!
Ale cóż zawsze można się tłumaczyć , że jest to tylko praca społeczna . POZ :-(( |
||||
Antoni Kustusz - rzecznik prasowy ZG PZW
Od: 2008-10-01 Posty: 785 |
25 lipca 2011 17:40 | |||
| Wygląda na to Panie Piotrze, że z tej zapiekłej złości i wrodzonej chyba skłonności do wrzucania granatów do szamba, zaczyna Pan pisać wierszem, a to już oznacza, iż jest Pan coraz dalej od rzeczywistości. Ja nie tworzę wędkarskiego świata, ja tylko poinformowałem o przebiegu wydarzeń do jakich doszło w Wałbrzychu po ujawnieniu sprawy przez prasę i prokuraturę. Od tego, by pokazać, jak ostatecznie było jest bowiem prokurator, a od oceny tego co się wydarzyło jest sąd. Związek, jako pracodawca osoby funkcyjnej w administracji miał prawo podjąć decyzje zgodnie z Kodeksem Pracy i podjął te decyzje. Co do działaczy ocenę ich postawy i skutków działania pozostawmy gremiom wyborczym. W tym przypadku Zarządowi Okręgu i delegatom na Okręgowy Zjazd Delegatów. Mam nadzieję, że ludzie, którzy zasłaniają się papierami polskich uczelni takie podstawowe sprawy powinni wiedzieć. | ||||
piotr_okrasa
Od: 2009-02-08 Posty: 605 |
25 lipca 2011 17:57 | |||
| Panie Antoni Wynika z tego że tylko prasa i prokuratuea może pomieszać szyki w grabierczej działalności bo innym razem sprawy zamiata się pod dywan. Czasami trzeba wrzucić granat do szmba aby działacze zostali ochlapani i opamiętali się. | ||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum