| Do wędkarzy okręgu Legnickiego "Od hobby do agonni | ||||
Grzegorz
Od: 2008-12-15 Posty: 75 |
26 lipca 2011 19:20 | |||
| Koledzy z okręgu Legnickiego
Brak ryb w wodach naszego okręgu doprowadziło moje hobby do agonni.W akcie mojej desperacji zamierzam zdać kartę wędkarską i ubiegać się o zwrot częsci składki.Móglbym pisac wiele na ten temat lecz nie tym razem.Prosze aby osoby wypowiadające w tym poście pisały wyłącznie o wodach okręgu Legnickiego |
||||
proton
Od: 2009-02-07 Posty: 399 |
26 lipca 2011 22:21 | |||
| Żeby każdy Okręg miał tyle ryb w swoich wodach co O Legnica , to by był b zadowolony i zmniejszyłby składki na zagospodarowanie wód. Naucz się łowić a będziesz dużo łowił i nie lamentował :)))
Pozdrawiam. |
||||
Grzegorz
27 lipca 2011 20:42 | |||
| Kolego Proton nie wiem kim jesteś?, ale napewno nie wędkarzem okręgu legnickiego zapewne jakiś ukryty czlonek koła skrywa sie pod nazwą proton.Z kąd takie informacje o ilości ryb w naszych wodach ,chyba ze z faktur.Twoje słowa mnie ranią,na tyle ze powiem ci owszem nie jestem ekspertem wędkarskim i nie powiem napewno ze umiem łowic.ale w zyciu trochę ryb złapałam i trochę wypuściłem ,gdyz nie jestem mięsiarzem a zwracanie wolności rybce daje tyle satysfakcji co jej wycholowanie.Ale skąd ty możesz o tym wiedzieć.Mam dla ciebie otwarta propozycję zapraszam do Głogowa na wędkowanie ,pokarze ci wody o ktorych pisze a ty wybierzesz gdzie bedziesz wedkował,oczywiscie zrób zakupu typu zanęty ,przynety to co uwarzasz za słuszne i wez rachunek rowniez za paliwo.Zwracam wszystkie koszty oprócz zakupu sprzętu. Jeżeli nie zlowisz nic wymiarowego nie zwróce ci wspomianych kosztów a w zamian bedę oczekiwał przeprosin na forum.Jesli odpowiada ci propozycja pisz na pryw. | ||||
|
Krzyś Od: 2011-02-01 Posty: 184 |
28 lipca 2011 18:38 | |||
| Dlaczego Kolego piszesz , że nie zabierasz ryby bo nie jesteś mięsiarzam ? Twoim zdaniem Wędkarz zabierający rybę złowioną zgodnie z regulaminem to MIĘSIARZ ? Utarło się dziwne sformułowanie "MIESIARZ" , a ty Kolego rozgraniczasz Wędkarzy na wypuszczających i "MIĘSIARZY" . Myślę , że to nie jest OK ! A może by tak z innej beczki ? Nie słyszałeś , iż rozgranicza się na Wędarzy łowiących zgodnie z regulaminem i przygłupów ? Bez obrazy . POZ. :-)) | ||||
Grzegorz
28 sierpnia 2011 21:19 | |||
| Widze ze na forum tak jak nad wodą cisza aż uszy bolą.Szkoda że nie ma nikogo z okęgu legnica,mogącego się pochwalić swoimi sukcesami z nad wody.
Ps. Ostatnio wybralem sie na Nowe Strącze ,wykupiłem 1 dniowe zezwolenie pomimo ze sprzedawca w sklepie odradzal mi mówiąc szkoda kasy bo nic nie bierze .Niestety byla to prawda zero brań. Natomiast co do zwrotu karty to dla wszystkich zainteresowanych powiem ze PZW nie uznaje reklamacji i zwrotów nie ma, taką otrzymalem odpowiedz od okręgu Legnica. |
||||
Grzegorz
28 sierpnia 2011 21:48 | |||
| Dlaczego Kolego piszesz , że nie zabierasz ryby bo nie jesteś mięsiarzam ? Twoim zdaniem Wędkarz zabierający rybę złowioną zgodnie z regulaminem to MIĘSIARZ ? Utarło się dziwne sformułowanie "MIESIARZ" , a ty Kolego rozgraniczasz Wędkarzy na wypuszczających i "MIĘSIARZY" . Myślę , że to nie jest OK ! A może by tak z innej beczki ? Nie słyszałeś , iż rozgranicza się na Wędarzy łowiących zgodnie z regulaminem i przygłupów ? Bez obrazy . POZ. :-))[/quote]
Kolego Krzysiu Mialem nie odpisywać tobie by nie zaśmiecać tematu .Powiedziałbym tak uderz w stól a nożyczki się odezwą. Bez urazy Krzysiu poczytaj sobie na forum a dowiesz sie kto to jest mięsiarz.A tak na marginesie wyrwałes się jak przysłowiowy filip z konopi ze swoją odpowiedzią .Czytaj z uwagą ,jezeli chcesz popisać sobie to proponuje znajdz sobie dziewczynie a wowczas popiszesz sobie do woli i bedzie o wiele przyjemniejsze pisanie.Krzysiu nie bede więcej odpowiadał. Pozdrawiam i kończe bez odpowiedzi. |
||||
|
Krzyś Od: 2011-02-01 Posty: 184 |
29 sierpnia 2011 13:54 | |||
| Zaraz ,zaraz . Dlaczego bez odpowiedzi ? Widzę , że uznajesz formę dyskusji "Ja Cię opluję zza krzaka , ale ty nie możesz mi oddać , bo to jest mój krzak" . Twoje słowa brzmią : " w zyciu trochę ryb złapałam i trochę wypuściłem ,gdyz nie jestem mięsiarzem " . Dla mnie jednoznacznie nazwałeś wędkarzy biorących ryby zgodnie z RAPR za MIĘSIARZY ! Jak mniewam preferujesz łowienie stylem " karpiowanie " , ale zapytaj rodziny , czy przypadkiem nie kupują ryby u twojego kolegi . Bo jest to często spotykana praktyka ! A co do pisania to piszę na różne tematy , a Ciebie nadzwyczaj zabolało to że ktos Ci wytkął ignorancję , co do innych Kolegów wędkarzy ! | ||||
dvbs3
Od: 2011-11-26 Posty: 223 |
23 grudnia 2011 20:48 | |||
| Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum - nie ma zapisu zobowiązującego uczestnika forum do akceptowania głupoty administratora. Gdyby głupota
miała skrzydła to admin by fruwał jak gołębica. Grzegorz Kidawski musi odejść !!! Precz z cenzurą !!! Precz z reklamami i wyskakującym face !!! Administrator odblokuj wszystkich uczestników forum !!! albo będzie powtórka z rozrywki dvbs2 napisał ; 22 listopada 2011 11:03 Administrator - szukasz wrażeń ? - masz to załatwione - to teraz sobie posprzataj |
||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum