| Zasady w moim kole | ||||
andrzej_12
Od: 2011-08-06 Posty: 1 |
07 sierpnia 2011 21:39 | |||
| Witam
W sobotę wieczorem pojechałem z moim synem nad akwen Brzegi należący do mojego koła , rozłożyłem swoje węDki syn ma 9 lat ma takze pozwolenie jeszcze nie rozłożł . Przyjechała grupa z zarządu koła i zmusiła nas do oddania pozwolen gdyż akwen został zarybiony .Na stronie internetowej koła wiadomość pojawiła sie dopiero popołudniu gdyz rano mój syn ją ogladał . Na terenie akwenu kartki nie było lub była powieszina w niewidocznym miejscu , wieczorem jej nie widać) szlaban nie został zamknięty - Musze dodać że to zarybienie miałobyc tydzien póżniej .Nigdy nie bierzemy ryb tylko je wypuszczamy gdyz mój syn tego pilnuje mimo wszystko zostaliśmy potraktowani jak przestepcy . |
||||
|
Lech Sulimierski Od: 2009-04-24 Posty: 250 |
08 sierpnia 2011 21:28 | |||
| sprawa do załatwienia w miejscowym kole , może nawet przy udziale sądu koleżeńskiego , na forum pojawią się głosy za i przeciw ..........zdecydowane działanie członków zarządu wobec członka koła w obecności nieletniego to trochę takie mocne , można było to załatwić spokojnie bez emocji , a tak temat szybciutko pojawił się na forum
pozdrawiam , |
||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum