| Problem ze stroną Koła | ||||
|
wędkomaniak Od: 2009-04-01 Posty: 33 |
01 września 2011 11:09 | |||
| Witam kolegów. Od dwóch dni mamy poważne problemy ze stroną
koła. Wchodząc na adres prezentacji zewnętrznej www.1479.pzw.org.pl nie można otworzyć żadnego tematu i zakładek. Praktycznie wygląda to tak jakbym otwierał zdjęcie strony. Logując się na portalu www.pzw.org.pl nie mogę dodać kolejnych news’ów ponieważ przy próbie zarządzania swoimi prezentacjami wyświetla mi się komunikat „brak dostępu”. Admin okręgowy nie znalazł u siebie nieprawidłowości, a my dalej jesteśmy bez możliwości aktualizacji. Czy w innych kołach macie koledzy podobne problemy? |
||||
|
silesius Od: 2009-02-04 Posty: 22 |
01 września 2011 11:41 | |||
| Faktycznie, także i u mnie na stronie, na zewnętrznym nie można otworzyć całego tekstu. Na wewnetrznym wszystko jest ok. Pewnie jest jakiś błąd w skrypcie lub problem na serwerze. Na linku zewnętrznym od dawna na przykład nie dziala dodawanie banerów reklamowych, teraz znowu to co kolega znalazł... | ||||
|
Administrator Od: 2009-01-16 Posty: 93 |
01 września 2011 11:50 | |||
| Pojemniejszy, szybszy i o znacznie większej przepustowości serwer
[url=../../../wiadomosci/lista/60/aktualnosci]Aktualności[/url] | 2011-08-31 | Publikujący: [url=../../../../zgpzw]Zarząd Główny PZW[/url] [url=../../../print/wiadomosci/43376/60/pojemniejszy_szybszy_i_o_znacznie_wiekszej_przepustowosci_serwer][/url] Uprzejmie informujemy, że w celu zapewnienia jak najwyższej jakości działania portalu i serwisów PZW oraz panelów administratorów, w związku ze stałym wzrostem użytkowników oraz ilości zamieszczanych materiałów, trwa przenoszenie danych na nowy: pojemniejszy, szybszy i o znacznie większej przepustowości serwer, na którym również będzie dokonywany back up danych, tj. wykonywanie codziennych kopii bezpieczeństwa danych. Prace będą przeprowadzane głównie w godzinach nocnych. Mogą nastąpić chwilowe przerwy w funkcjonowaniu portalu. Za ewentualne utrudnienia przepraszamy. Grzegorz Kidawski Biuro ZG PZW |
||||
|
silesius Od: 2009-02-04 Posty: 22 |
01 września 2011 14:37 | |||
| Wyjdę na pieniacza, ale co mi tam :P. W dzień jak widac po postach, tez to nie działa, nawet teraz :P .Ja wiem że takie rzeczy robi sie w nocy, ale ...no własnie, jest już dzień i dalej to samo. | ||||
|
01 września 2011 22:54 | |||
| podzielam opinię poprzednika. odczekałem kilka godzin i nic sie nie zmieniło. na zewnętrznej prezentacji pod adresem www.pzw.1479.pzw.org.pl w dalszym ciągu nic nie działa, dokładnie nie można dostać sie do treści wiadomości. | ||||
|
04 września 2011 16:11 | |||
| Przestał funkcjonować adres strony naszego Koła www.1479.pzw.org.pl
nie rozumiem problemu, ponieważ wszystko działa wchodząc przez portal PZW, natomiast prezentacja zewnętrzna przestała istnieć. po wpisaniu adresu następuje przekierowanie na stronę główną pzw. w/w adres reklamujemy w mediach lokalnych, na pocztówkach i banerach - jest znany i doskonale funkcjonował w środowisku, ułatwiając przepływ informacji. Odbieram maile i telefony z pytaniami o źródło problemu i podanie daty powrotu do normalności. Proszę administratora o zainteresowanie się naszą stroną, ewentualnie o przybliżony termin związany z "udoskonalaniem" portalu PZW. |
||||
|
13 września 2011 10:02 | |||
| od kiliku dni strona pzw chodzi bardzo fajnie, jednak problem adresu zewnętrznej prezentacji Koła nie został naprawiony.
czy te adresy będą jeszcze aktualne, czy to już jest finito? |
||||
| Usunięty 23 grudnia 2011 21:05 przez: adminpzw | ||||
| Usunięty 23 grudnia 2011 21:11 przez: adminpzw | ||||
dvbs3
Od: 2011-11-26 Posty: 223 |
23 grudnia 2011 22:00 | |||
| Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum - nie ma zapisu zobowiązującego uczestnika forum do akceptowania głupoty administratora. Gdyby głupota
miała skrzydła to admin by fruwał jak gołębica. Grzegorz Kidawski musi odejść !!! Precz z cenzurą !!! Precz z reklamami i wyskakującym face !!! Administrator odblokuj wszystkich uczestników forum !!! albo będzie powtórka z rozrywki dvbs2 napisał ; 22 listopada 2011 11:03 Administrator - szukasz wrażeń ? - masz to załatwione - to teraz sobie posprzataj |
||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum