Logowanie

Zarejestruj się

nepotyzm czy kolesiostwo...?

Dodaj odpowiedź

nepotyzm czy kolesiostwo...?  
  zecik

Od: 2009-06-12

24 października 2011 18:55  
Polecam bardzo ciekawy artykuł....   Nepotyzm..czy..kolesiostwo...?  

Antoni Kustusz - rzecznik prasowy ZG PZW

Od: 2008-10-01

30 października 2011 06:50  
Mam nadzieję, że nowo wybrany po ostatnim Nadzwyczajnym Okręgowym Zjeździe delegatów prezes okręgu przyjrzy się tej sprawie i wyciągnie odpowiednie wnioski. Ja mogę tylko stwierdzić, że caała sprawa, choć przedstawiona bardzo dramatycznie i obrazowo, raczej nie wskazuje na wystąpienie zjawisk opisanych w tytule, chyba że autor nie bardzo rozumie treść tych określeń.Ale to jest do zbadania i oceny, chociaż jak sądzę mogło byc badane wcześniej, patrząc na daty umieszczenia tego materiału i daty opisanych wydarzeń. Przekazałem kolegom z Bydgoszczy prośbę o zajęcie stanowiska w tej sprawie.  

zecik

Od: 2009-06-12

02 listopada 2011 18:31  

Zapewniam Pana iż autor podlinkowanego artykułu ,zna znaczenie słów zawartych w tytule przedmiotowego tekstu, powiem więcej...według mojej subiektywnej oceny jest to najłagodniejsza i zarazem w olbrzymim skrócie przedstawiona ocena zjawisk patologicznych występujących w naszym okręgu. Podoba mi się Pański optymizm zawarty w słowach „Mam nadzieję” i co z tego...? Większość opisywanych spraw (i nie tylko) znana jest nie od dziś władzom okręgu . Informacje na temat zaistniałego konfliktu kierowane były również do ZG...też mieliśmy nadzieje...i co...? Dla jakby szerszego spojrzenia na zaistniałą sytuacje , proponuję Panu przeanalizować frekwencje na organizowanej przez ZO lidze okręgowej (która to ma wyłonić kadrę okręgu) ocenę i wnioski pozostawiam Panu do moralnej oceny gdyż dla naszych władz taki stan rzeczy nie jest niczym niepokojącym...

pozdrawiam Zecik

Usunięty 23 grudnia 2011 21:14 przez: adminpzw  

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi