Logowanie

Zarejestruj się

gatunki_inwazyjne_na_obszarze_wod_om_pzw,

Dodaj odpowiedź

gatunki_inwazyjne_na_obszarze_wod_om_pzw,  
  Kazimierz Wąsik

Od: 2008-12-04

01 grudnia 2011 10:32  
http://ompzw.pl/gatunki_inwazyjne_na_obszarze_wod_om_pzw,news,270.html
Był ktoś na tym, bo ze strony Okręgu nic się nie można dowiedzieć, a mają tak obwarowany dostęp, że nie sposób wstawić im komentarz lub zapytanie. O czym się mówiło?

Aleksander Domański

Od: 2011-11-08

01 grudnia 2011 14:17  
Ja się wybierałem . Nawet wysłałem zapytanie   o program  konferencji. Niestety do dziś nie otrzymałem odpowiedzi.
Co do logowanie  na stronie OM PZW to teraz rozumie dlaczego są tam w praktyce moje komentarze i wątki. Mnie nie akceptował amin koła  bo jak się logowałem to jeszcze kół nie było .
A admin naszego koła to nikogo chyba nie akceptuje? Nr4
Pisz na adres elektroniczny okręgu w tej sprawie.
Pozdrawiam 120-197

Kazimierz Wąsik

Od: 2008-12-04

01 grudnia 2011 14:22  
Pisałem. Bez odzewu. Żeby się zarejestrować trzeba założyć skrzynkę - adres mejlowy, jak próbowałem założyć, wielokrotnie, to mnie "wywalało". To dałem se spokój.  

Piotr Gruszeczka

Od: 2011-11-27

01 grudnia 2011 22:37  
Czy ktoś orientuje się, czy są gdzieś do pobrania materiały z tej konferencji? W szczególności interesuje mnie obecność jakich gatunków stwierdzono, oraz czy była mowa o wężogłowie:
http://www.spearfishing.pl/forum/viewtopic.php?f=4&t=2174
A także czy zastanawiano się/dyskutowano nad bardziej aktywnymi niż dotąd metodami przeciwdziałania ekspansji gatunków obcych i inwazyjnych.
Gdzie można znaleźć informację o tym, kto z ramienia Okręgu Mazowieckiego Polskiego Związku Wędkarskiego organizował tę konferencję?

dvbs3

Od: 2011-11-26

23 grudnia 2011 20:43  
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum - nie ma zapisu zobowiązującego uczestnika forum do akceptowania głupoty administratora. Gdyby głupota
miała skrzydła to admin by fruwał jak gołębica.

Grzegorz Kidawski musi odejść !!!
Precz z cenzurą !!!
Precz z reklamami i wyskakującym face !!!

Administrator odblokuj wszystkich uczestników forum !!! albo będzie powtórka z rozrywki

dvbs2 napisał ;
22 listopada 2011 11:03 Administrator - szukasz wrażeń ? - masz to załatwione - to teraz sobie posprzataj

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi