Logowanie

Zarejestruj się

Jeziorko Kiełpińskie w ŁOMIANKACH

Dodaj odpowiedź

Jeziorko Kiełpińskie w ŁOMIANKACH  
  LUZAK1

Od: 2009-06-01

01 czerwca 2009 13:55  
Mam pytanko.
Czy jakies kolo podjelo sie patronatu nad tym jeziorkiem i czy jest ono zarybiane ?
Jak jakes kolo to ma pod soba to jakie rybki sa tam wposzczane ?

Zadalem to pytanko poniewaz nieoficjalnie ze zrodla pantoflowego dowiedzialem sie ze od bardzo dawna nic tam niebylo wposzczane a szkoda tak ladnego jeziorka

Czekam na odpowiedz DZIEKUJE

LUZAK1

Od: 2009-06-01

08 czerwca 2009 10:02  
Dziekuje bardzo kolegom za wyczerpujaca odpowiedz.
Czyli zadna
Nato wychodzi ze dalej musze sie dowiadywac wszystkiego droga pantoflawa a jest ona niekoniecznie prawdziwa

dariuszkrystosiak

Od: 2008-11-24

08 czerwca 2009 16:00  
LUZAK1Nato wychodzi ze dalej musze sie dowiadywac wszystkiego droga pantoflawa a jest ona niekoniecznie prawdziwa

Wyluzuj ;-))) koledzy mogą nie być poinformowani.Zauważ że jest to forum PZW i jeśli ktoś miałby Ci odpowiedzieć to najlepiej ktoś z okręgu mazowieckiego jednak odnoszę wrażenie że nikt z ZO tu nie zagląda.
Ja jakieś 2-3 lata temu zadałem pytanie mailem o coś i do tej pory nie mam odpowiedzi.
nie wiem,zapytaj w kole w Łomiankach.

tomaszokret

Od: 2009-02-03

08 czerwca 2009 22:23  
Do LUZAK1 - W przeciągu 10 min znalazłem na necie adres koła w Łomiankach oraz numer telefonu kontaktowego. Jedną minutę - znalezienie numeru do Okręgu Mazowsze.
Zamiast narzekać, że nikt się nie interesuje twoimi wątpliwościami odnośnie jeziorka, weź wykaż odrobinę wysiłku w poszukiwaniu informacji... Zadanie pytania na forum, poczekanie tydzień a następnie wylanie na tym samym forum żalów, że nikt nie odpowiedział na pytanie to... wybacz... No po najmniejszej linii oporu poszedłeś...

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi