| Co sie dzieje w okregu krakowskim ? | ||||
|
Robert ODROBIŃSKI Od: 2010-01-03 Posty: 8 |
03 stycznia 2010 17:59 | |||
| Tak jak w temacie !!
Co sie dzieje a dokładnie chodzi o porozumienia !! W szczególności porozumienie z odziałem Tarnów Jestem skromnym wedkarzem z niewielkim starzem ale teraz bede musiał placic dodatkowe pieniązki by łowić na dunajcu. Zerknołem na oddzial Kielce i SZOK !! 22 porozumienia ale równiez brak O.Tarnów Dlaczego nasza sznowna Ekipa działaczy tego nie potrafi gdzie inni potrafią Pozdrawiam. |
||||
|
Krzysztof Stefan Latosiński Od: 2008-12-08 Posty: 20 |
03 stycznia 2010 22:41 | |||
| Bardzo dobre pytanie kolego Robercie my też liczyliśmy do samego końca, a koniec jest taki jak widać ! Pozdrawiam wszystkich zawiedzionych wędkarzy w Nowym Roku Krzysztof. | ||||
maju1993
Od: 2010-02-26 Posty: 1 |
26 lutego 2010 14:21 | |||
| Prezes PZW ZO Kraków rozwiązuje najlepsze Koło Wodnik. Powodem między innymi jest : koło za dużo odbywa zawodów wędkarskich. Czołowi działacze koła zwracaja uwagę na plenach ZO, że podejmuje uchwały niezgodne z regulaminem i uchwałami ZG, co miało miejsce że uchwały te były uchylane w Warszawie. Sędziowie Koło Wodnik w sumie 14 w tym 7 klasy krajowej zawsze obsługiwali ogolnopolskie zawody wędkarskie odbywane w Krakowie. Na zawody w 2009 roku Puchar Lajkonika nie byli zaproszeni. Wyniki znane z internetu. Sędziowie pozawieszani w prawach sędziów.Śmiech na całą Polskę.Ostatnio skarbnik Koła Wodnik chcąc pobrać znaki na 2010 rok dzwoniąc do Dyrektora Okręgu dowiedział się zamiast otzrymania znaków usłyszał słowo "złapcie sie za pędzel". O to działalnośc Okręgu i Dyrektora, który ma słodkie wynagrodzenie za nasze wędkarskie pieniądze. Koło nie odbyło zawodów podlodowych (brak znaków).Pan Prezes będący na walnym zebraniu Koła Wodnik powiedział "nie posiadacie większości i jesteście przegrani". Czy statut i zawarte w nim prawa członkow i kół, tzreba przestrzegać czy większości nieudolnego rządzenia. Ciekaw jestem co zrobi ZGPZW w Warszawie jak czytam w internecie,który wezwał po raz drugi do Warszawy Panów Prezesów ZO i Dyrektora. Delegacje my płacimy za ich nieudolność. Czy ZGW będzie sie kierował statutem czy też ich opinią ? Przedstawiciele naszego Koła Wodnik tam byli nie potrzebni - nie zaproszeni. Brak znaków,opryskliwość i złośliwość wychodząca z ZO Kraków w stosunku do niektórych członków koła jak wyżej.
Z pozdrowieniami dla ZGW w Warszawie członek Koła Wodnik Olek. Cześć wodą. |
||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum