Logowanie

Zarejestruj się

PZW drapieżniki

Dodaj odpowiedź

PZW drapieżniki  
  Jancio Wodnik

Od: 2010-01-02

12 stycznia 2010 20:30  
Witam
Panowie narzekacie na brak ryb w wodach PZW. Przecież najwieksze drapieżniki są własnie w zarzadach PZW. Mam  nadzieje że ktos  z poltyków zrobi porzadek z tym betonem bo na cuda mozemy liczyć tylko w podobnej instancji PZPN.

jaro422

Od: 2009-03-23

12 stycznia 2010 21:29  
Wodnik JancioWitam
Panowie narzekacie na brak ryb w wodach PZW. Przecież najwieksze drapieżniki są własnie w zarzadach PZW. Mam  nadzieje że ktos  z poltyków zrobi porzadek z tym betonem bo na cuda mozemy liczyć tylko w podobnej instancji PZPN.
A do których polityków sie zwracasz ? Do tych którzy już siedzą , czy do tych którzy dopiero będą ?

Antoni Kustusz - rzecznik prasowy ZG PZW

Od: 2008-10-01

17 stycznia 2010 07:34  
Panowie sobie dworujecie, a gdy trzeba podjąc się zadań związanych z pełnieniem funkcji, wziąć się do pracy na rzecz innych kolegów i całego związku to zapominacie, że najpierw trzeba poprawić stan uzębienia? O co tu chodzi, czy tylko o to aby sobie pożartować, pokazać się jaki to ja jestem odważny, czy o to aby wspólnie, ręka w rękę, podjąć się rozwiązywania zadań organizacyjnych na rzecz PZW?  

tomasz_p

Od: 2009-02-02

17 stycznia 2010 13:15  
- rzecznik prasowy ZG PZW Antoni KustuszPanowie sobie dworujecie, a gdy trzeba podjąc się zadań związanych z pełnieniem funkcji, wziąć się do pracy na rzecz innych kolegów i całego związku to zapominacie, że najpierw trzeba poprawić stan uzębienia? O co tu chodzi, czy tylko o to aby sobie pożartować, pokazać się jaki to ja jestem odważny, czy o to aby wspólnie, ręka w rękę, podjąć się rozwiązywania zadań organizacyjnych na rzecz PZW?
 Z "wami" wszystkimi działaczami? Pan sobie dworuje. Jesteśmy na dwóch różnych biegunach. Pan reprezentuje związek emerycko-mięsiarski, który jako stowarzyszenie jest kompletną fikcją i to za waszym, działaczy, błogosławieństwem. Wędkarze są po prostu waszymi klientami, których ekonomicznie zmuszacie do płącenia skłądek członkowskich - bo któż rozsądny zapłąci WAM 40 zł za dzień łowienia w łowisku wyeksploatowanym z ryb?
To Pan się podjął pracy, to niech pan pracuje i osiąga efekty, które są jedynym miernikiem pracy lub jej braku. Czy pracujecie czy nie, efekty są jednakie, to też nikt wam wdzięczny za nic nie jest i nie będzie, bo nie ma za co. Mówię o efektach dla wód, bo może swoje włąsne finansowe i pokrewne to macie może niezłe, ale nas - normalnych wędkarzy, obchodzi wyłącznie ilość ryb w wodzie oraz stosunek jakości waszej usługi do ceny. Cena niska już nie jest, a jakość żadna.

jaro422

Od: 2009-03-23

18 stycznia 2010 09:03  
- rzecznik prasowy ZG PZW Antoni KustuszPanowie sobie dworujecie, a gdy trzeba podjąc się zadań związanych z pełnieniem funkcji, wziąć się do pracy na rzecz innych kolegów i całego związku to zapominacie, że najpierw trzeba poprawić stan uzębienia? O co tu chodzi, czy tylko o to aby sobie pożartować, pokazać się jaki to ja jestem odważny, czy o to aby wspólnie, ręka w rękę, podjąć się rozwiązywania zadań organizacyjnych na rzecz PZW?

Nie wiem o czym jest ta wypowiedz Pana Rzecznika. To takie uniwersalne lanie wody na każdą okazje?
Można prosić konkretniej?

WEDKARZ WEDKARSKI

Od: 2009-06-19

18 stycznia 2010 13:04  
Takimi hasłami pan rzecznik śmieje ci się w twarz, bo wiadomo co to za towarzystwo ci działacze. I wiadomo jaka jest ordynacja wyborcza. Wiadomo jak wiele pracy trzeba by się dostać do zarządu, jak wiele trzeba by wywalić z zarządów wszystkich obecnych działaczy i znaleźć takich, co mają czas, ochotę, znają się na rzeczy - w odróżnieniu od obecnych. To lata całe, a co z tego że w swoim kole nawet ktoś wygra? Jest 2600 kół w Polsce. Prawdopodobieństwo przegranej obecnego betonu, którego rzecznikiem jest Pan Rzecznik, jest bliskie zeru. I pan rzecznik dobrze o tym wie.  

arnie

Od: 2008-09-24

18 stycznia 2010 13:14  
- rzecznik prasowy ZG PZW Antoni KustuszPanowie sobie dworujecie, a gdy trzeba podjąc się zadań związanych z pełnieniem funkcji, wziąć się do pracy na rzecz innych kolegów i całego związku to zapominacie, że najpierw trzeba poprawić stan uzębienia?

Z jednej strony w wielu Kołach brak jest chetnych działaczy by ruszyć z miejsca, natomiast z drugiej strony we Władzach różnych szczebli zasiadają osoby które mają niereformowalne, prehistoryczne patrzenie na świat i też sie nie przyczyniają do poprawy wizerunku PZW.

arnie

Od: 2008-09-24

18 stycznia 2010 13:18  
gosc I wiadomo jaka jest ordynacja wyborcza. Wiadomo jak wiele pracy trzeba by się dostać do zarządu, jak wiele trzeba by wywalić z zarządów wszystkich obecnych działaczy i znaleźć takich, co mają czas, ochotę, znają się na rzeczy - w odróżnieniu od obecnych.

Tak jest. Aby zmienić Zarząd Koła trzeba wpierw nie udzielic mu absolutorium, jedyna praktyczna możliwość. Tylko kto ich zastąpi? Kto ma czas?

WEDKARZ WEDKARSKI

18 stycznia 2010 14:27  
arnie
gosc I wiadomo jaka jest ordynacja wyborcza. Wiadomo jak wiele pracy trzeba by się dostać do zarządu, jak wiele trzeba by wywalić z zarządów wszystkich obecnych działaczy i znaleźć takich, co mają czas, ochotę, znają się na rzeczy - w odróżnieniu od obecnych.

Tak jest. Aby zmienić Zarząd Koła trzeba wpierw nie udzielic mu absolutorium, jedyna praktyczna możliwość. Tylko kto ich zastąpi? Kto ma czas?

No właąnie - dostępni są tylko tacy sami mądrzy(z myśleniem z lat propagandy sukcesu), tacy sami co muszą "dorobić".

tomjas78

Od: 2009-08-23

19 stycznia 2010 18:52  
Kiedyś prubowałem swoich sił z moimi kolegami po kiju zrobić coś pożytecznego w kole , głównie jeżeli chodzi o szeroko rozumiana ochrone środowiska . Niestety uwarunkowania ekonomiczne wzięły górę nad dobrem społecznym , a na się zgodzić nie mogłem i odeszłem . Był to przełom lat 80-90 i co niektórym zachciało sie wielkie biznesy robić. I ci sami ludzie dalej w kołach siędzą , i niestety zapomnieli o dawnych kolegach po kiju.  

dionizy

Od: 2009-01-31

20 stycznia 2010 09:18  
tomjas78Kiedyś prubowałem swoich sił z moimi kolegami po kiju zrobić coś pożytecznego w kole , głównie jeżeli chodzi o szeroko rozumiana ochrone środowiska . Niestety uwarunkowania ekonomiczne wzięły górę nad dobrem społecznym , a na się zgodzić nie mogłem i odeszłem . Był to przełom lat 80-90 i co niektórym zachciało sie wielkie biznesy robić. I ci sami ludzie dalej w kołach siędzą , i niestety zapomnieli o dawnych kolegach po kiju.
 kolego, kłania się znajomośc podtaw statutu PZW, z krtórego jasno wynika kto i za co odpowiada oraz kto i co może kontrolować, polecam sumienne zapoznanie się z lekturą

WEDKARZ WEDKARSKI

20 stycznia 2010 13:00  
tomjas78Kiedyś prubowałem swoich sił z moimi kolegami po kiju zrobić coś pożytecznego w kole , głównie jeżeli chodzi o szeroko rozumiana ochrone środowiska . Niestety uwarunkowania ekonomiczne wzięły górę nad dobrem społecznym , a na się zgodzić nie mogłem i odeszłem . Był to przełom lat 80-90 i co niektórym zachciało sie wielkie biznesy robić. I ci sami ludzie dalej w kołach siędzą , i niestety zapomnieli o dawnych kolegach po kiju.
 Ci co robią biznesy siedzą w pracy albo na rybach, na siedzenie w kole nie mają czasu ani ochoty na takie towarzystwo. Głupoty piszesz, chyba ze mówisz o "biznesach" prowadzonych przez działaczy PZW - jak handlowanie rybami oprzeznaczonymi na zarybienia, podpisywanie fałszywych protokołów i faktur, branie włapę od rybaków za pozwolenie na odłów sumów z danego jeziorka.

dvbs3

Od: 2011-11-26

23 grudnia 2011 19:55  
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum - nie ma zapisu zobowiązującego uczestnika forum do akceptowania głupoty administratora. Gdyby głupota
miała skrzydła to admin by fruwał jak gołębica.

Grzegorz Kidawski musi odejść !!!
Precz z cenzurą !!!
Precz z reklamami i wyskakującym face !!!

Administrator odblokuj wszystkich uczestników forum !!! albo będzie powtórka z rozrywki

dvbs2 napisał ;
22 listopada 2011 11:03 Administrator - szukasz wrażeń ? - masz to załatwione - to teraz sobie posprzataj

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi