Logowanie

Zarejestruj się

Wniosek Prezesa ZO PZW w Lodzi

Dodaj odpowiedź

Wniosek Prezesa ZO PZW w Lodzi  
  piotr_okrasa

Od: 2009-02-08

31 stycznia 2010 17:35  
Czyt. Okręg PZW Lódz , jestem za wnioskiem aby nie było kominów w składkach okręgowych ,bo to powoduje migrację wędkarzy do innch okręgów gdzie jest większy dostęp do wód PZW.  

proton

Od: 2009-02-07

01 lutego 2010 07:00  
Nareszcie chociaż jeden z członków ZG zaczął myśleć logicznie i racjonalnie. Mur oddzielający ZG od wędkarzy zaczął się rozsypywać dla dobra wszystkich członków.
Łamanie wyszczególnionych we "Wniosku" paragrafów statutu ja sygnalizowałem już dn. 29 marca 2209 r. godź. 06:56 w wątku "Zapytanie o możliwości połowów w porozumieniach".
POPIERAM W CAŁOŚCI "WNIOSEK" i proponuję Forumowiczom sondę pt:
                                   JESTEM "ZA"
                                   JESTEM "PRZECIW".

Może dowiemy się więcej o tym co myślą zwykli moczykije.
                                    Pozdrawiam

piotr_okrasa

01 lutego 2010 21:21  
Do Proton    Szanowny Panie Protonie , a z której planety Pan sygnalizował o łamaniu zasad zawartych w statucie PZW , bo u nas na Ziemi jest 2010 rok. Z Pańskiej informacji wynika , że my Ziemianie jesteśmy prawie dwa wieki do tyłu . wobec powyższego wcale się nie dziwię , że ZG PZW tak tępo podejmuje decyzje ,może Pańska wiadomość jeszcze  do nich nie dotarla ze względu na znaczną odległośc czasową.Serdecznie pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w proroctwie.  

proton

Od: 2009-02-07

04 lutego 2010 18:31  
Kol. Piotrze jesteś drobiazgowym formalistą. Nie ten klawisz i nastąpiło przejęzyczenie o dwa wieki. W moich niektórych wypowiedziach staram się ustawić do pionu leżące w dołku zarządzanie Stowarzyszeniem, a także doprowadzić do przestrzegania Statutu na wysokim szczeblu.
Aby nie brali przykładu ze zdechłej ryby, która psuje się od głowy a smród przechodzi na resztę ciała.
(Ps. Czy znasz definicję przejęzyczenia?) :))    Pozdrawiam.

dzejdzej

Od: 2009-03-12

04 lutego 2010 21:16  
Witam kolege Piotra i kolege Proton mam pytanie do was,przeczytalem to o czym tu piszecie i zgadzam sie z wami w 100% ale mam wrazenie ze zamiast poruszyc sprawe dalej to wy prowadzicie miedzy soba jakas gre slowna.To nie my miedzy soba powinnismy sie poprawiac panie Piotrze tylko kierowac wszystkie zale do ZG PZW.Przepraszam za bledy panie Piotrze i pozdrawiam,a w odpowiedzi na sonde panie Proton to jestem  JESTEM\'\'ZA\'\' POZDRAWIAM  

piotr_okrasa

05 lutego 2010 05:25  
Szanowny Panie Protonie wcale nie chciałem Pana urazić z powodu   (przejęzyczenia) .za co bardzo przepraszam. Moim głównym celam było to ,że Pan wymieniając powyższą datę chciał Pan wyprzedzić swój tok rozumowania ,  a co  do ZG PZW  ma się tak ,że nie nadąża za Pańskim spostrzeżeniem i nadal łamie postanowienia statutu. Czyli sto lat, albo i więcej są za i tu nie będę rasistą. Na Pańską ankietę odpowiadam -jestem za- Serdecznie pozdrawiam  

rybysobielowie

Od: 2010-01-28

06 lutego 2010 22:53  
Brawo dla Prezesa ZO PZW w Łodzi, zawiało optymizmem mam nadzieję że to "nie jedna jaskółka".  

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi