| Staw przy ul.Kazimierskiej Wrocław | ||||
|
yellowcaro2pl Od: 2010-02-15 Posty: 6 |
21 marca 2010 19:36 | |||
| Witam wszystkich mam pytanie do kogo należy ten staw. kto jest odpowiedzialny za uduszenie tych ryb administracja?? łowić tam nie można bo była tablica zakaz łowienia pod karą itd ... teraz tablicy nie ma chyba dlatego że ryby się podusiły podczas zimy http://img169.imageshack.us/img169/1299/21032010088.jpg | ||||
stefan_stefan_stefan
Od: 2010-03-21 Posty: 5 |
21 marca 2010 20:24 | |||
| w dniu dzisiejszym dowiedzialem sie o snietych rybachw dwoch zbiornikach we wroclawiu . jeden znajduje sie porzy ulicy kozanowskiej a drugi przy ulicy krolewieckiej. mam pytanie podobne do kolegi ktory wczesniej podjal temat. czy ktos moze byc za to odpowiedzialny, czy mozna to nazwac zniedbaniem wlasciciela tych wymienionych akwenow, | ||||
proton
Od: 2009-02-07 Posty: 399 |
21 marca 2010 21:16 | |||
| Nie pytajcie bo i tak się nie dowiecie kto jest odpowiedzialny.Ja sugeruję ,że to winna nasza zima zła.A najbardziej prawdopodobne jest to ,że rybom odechciało się żyć. | ||||
stefan_stefan_stefan
Od: 2010-03-21 Posty: 5 |
21 marca 2010 21:53 | |||
| rozumiem zart, i wcale mnie nie zdziwilo co napisales ze nie dowiemy sie tutaj niczego w tej s[rawie. moze przy niewielkiemu szczesciu co sie dowiemy. czytalem fora tutejsze i faktycznie wieje tutaj niechecia do wyjasnienia takich czy owych spraw,,. mimo to podtrzymuje pytanie czy za takie rzeczy jest ktos odpowiedzialny, do okreslenia kto jest wlascicielem- dzierzawca tych akwenow wydaje mi sie ze jest to sprawa latwa (chocby mojej chceci) ale ja sie pytam o konsekwencje o szkody i czy dnanie o stan ryb w tych akwenach byl wystarczjacy, czy sa jakies przepisy ktore mowia co powinno sie robic w takich przypadkach by nie doposcic do taich sytuacji i czy sa jakies konsekencje za zaistniala sytuacje | ||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum