| A jednak można! | ||||
Józef Zając
Od: 2008-11-25 Posty: 54 |
14 kwietnia 2010 20:57 | |||
| Witam.
Jakoś tak się utarło, że o PZW piszemy najczęściej w sposób negatywny. Bo i nie za często pojawia się okazja, by Związek było za co pochwalić. Tym bardziej miło mi donieść, że w okręgu bielskim traktują wędkarzy w sposób taki, w jaki szanujące się firmy dbają o klientów. Otóż kilka dni temu opłaciłem przez internet składkę roczną za wędkowanie w BB. No i pojawił się kłopot, bo nigdzie, ani u mnie w kole, ani w moim rodzimym ZO nie mają ichnich rejestrów połowu. I raptem dzisiaj, nie stąd ni zowąd, znajduję w skrzynce pocztowej... kopertę wysłaną przez ZO Bielsko Biała, a w środku - rzeczony rejestr. Mimo, że wcale nie zwracałem się o to do ZO BB. Domyślam się, że kiedy wpłynął mój przelew, ktoś tam w jakimś biurze okręgu BB uznał, że "klientowi" należy ułatwić życie. Przyznam, że jestem mile zaskoczony, mam nadzieję, że takie sytuacje są normalną praktyką w tym okręgu. Często łowię w różnych wodach, wnoszę opłaty na różne okręgi, ale pierwszy raz mi się zdarzyło, że komuś zależy nie tylko na tym, aby wyciągnąć kasę, a dalej, to już się martw, wędkarzu. Brawo. |
||||
|
Lech Sulimierski Od: 2009-04-24 Posty: 250 |
14 kwietnia 2010 21:24 | |||
| naprawdę ładny gest z jednej i z drugiej strony , zawsze mówiłem ,że wędkarze to porządni ludzie a że czasami coś nie wychodzi to trudno ..........opozycja też tutaj jest potrzebna ,tak trzymać | ||||
|
Szczepan Wodniok Od: 2008-12-17 Posty: 27 |
15 kwietnia 2010 18:18 | |||
| Jest to budujące | ||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum