Logowanie

Zarejestruj się

Dezinformacja

Dodaj odpowiedź

Dezinformacja  
  proton

Od: 2009-02-07

19 kwietnia 2010 07:13  
Niektóre ZO nie publikują na swoich stronach informacji dot wydzielonych łowisk tylko dla członków swojego Okręgu. Za przykład niech posłuży O Skierniewice. Są wydzielone łowiska : Bogdanka, Rochna, Lisowice. Przyjezdni wędkarze z porozumień tracą czas, pieniądze i nerwy - odjeżdżają "z kwitkiem" nie mając info w necie o tych łowiskach. Brak info w tym przypadku to jest dezinformacja i lekceważenie kolegów z porozumień.  

bili

Od: 2009-11-12

19 kwietnia 2010 10:02  
protonNiektóre ZO nie publikują na swoich stronach informacji dot wydzielonych łowisk tylko dla członków swojego Okręgu. Za przykład niech posłuży O Skierniewice. Są wydzielone łowiska : Bogdanka, Rochna, Lisowice. Przyjezdni wędkarze z porozumień tracą czas, pieniądze i nerwy - odjeżdżają "z kwitkiem" nie mając info w necie o tych łowiskach. Brak info w tym przypadku to jest dezinformacja i lekceważenie kolegów z porozumień.

...Jak się nad takie łowisko zajedzie i dowiaduje się człowiek na zbiorniku od miejscowych wedkarzy że jest zamknięte dla przyjezdnych to człowieka moze szlk trafić!!!Pozdrawiam tych co za to są odpowiedzialni!!!

piotr_okrasa

Od: 2009-02-08

19 kwietnia 2010 17:03  
Panie Protonie a nie lepiej zadzwonić do danego okręgu czy te łowiska są wydzielone tylko dla swoich okręgowych wędkarzy. Ja natomiast dzwoniłem w sprawie zalewu Przykona do okręgu Konin i dowiedzałem że jes łowiskiem wydzielonym pomimo ze w necie nie ma zadnej wzmianki w wodach udostępnionych na rok 2010. Czy ktoś tu celowo robi w konia aby wyłudzić dodatkową oplątę okręgową.Na zadane pytania z mojej strony ZO Konin olewa to i nie próbuje wyjaśnić sprawy Przykony. Ja też to oleję i będę tam łowił z wydrukiem internetowym w ręku że woda ta jest ogólno dostępna w porozumieniach okręgowych. Pozdrawiam.  

proton

19 kwietnia 2010 19:20  
Kol  Piotrze  Dzwoń "x" razy aby dowiedzieć się czy poszczególne wody są dostępne , czy nie. Może Ci kasy na telefony wystarczy.  

piotr_okrasa

19 kwietnia 2010 19:45  
Szanowny Panie Protonie a nie będzie taniej  udać się osobiście do danych okręgów, już takim szkotem to ja nie jestem dzwonię i za pierwszym razem dodzwaniam się. Pan może dzwoni z 7 na przodku to by się zgadzało wtedy można faktycznie zostać w stroju Adama. Radzę Panu wybieraj Pan prawidłowo numer może zostanie Panu parę groszy w kieszeni. Serdecznie pozdrawiam.  

piotr_okrasa

19 kwietnia 2010 20:11  
Szanowny Panie Protonie a nie będzie taniej  udać się osobiście do danych okręgów, już takim szkotem to ja nie jestem dzwonię i za pierwszym razem dodzwaniam się. Pan może dzwoni z 7 na przodku to by się zgadzało wtedy można faktycznie zostać w stroju Adama. Radzę Panu wybieraj Pan prawidłowo numer może zostanie Panu parę groszy w kieszeni. Serdecznie pozdrawiam.  

piotr_okrasa

19 kwietnia 2010 21:40  
Panie Protonie pieszo będzie taniej po co dzwonić  naoliwić sobie podeszwy i jazda pięta palec i zapieprzać jak drogowy walec.Taniocha i na zdrowie dobrze wyjdzie.  

proton

20 kwietnia 2010 12:15  
Kol Piotrze - Odciągasz uwagę od tematu . " Trujesz " o jakichś telefonach i wycieczkach pieszych. Czy przypadkiem nie jesteś w ZO Skierniewice ?.  

piotr_okrasa

20 kwietnia 2010 19:30  
 Szanowny Panie Protonie ja tylko chciałem Panu  udzielić rady jak można szybko się dowiedzieć o łowiskach wydziełonych w danch okręgach. Natomiast Pan  już z góry wie ile ja mogę stracić kasiory na telefony, żapewniam Pana ze jest Pan w błędzie, bo wykonałem kilkanaście telefonów do różnych okręgów ze skutkiem pozytywnym i nie było x razy do potęgi entej. Panie Protonie a co to ma do rzeczczy czy jestem w ZO Skierniewice czy nie, ja wyrażam tylko swoją opinię i nie pytąm się Pana dlaczego Pan jest incognito. Serdecznie pozdrawiam  

proton

20 kwietnia 2010 19:45  
Piotrze - Wyszukując zastępcze sposoby informowania się , w dodatku na swój koszt -popierasz bałaganiarstwo, lenistwo, i brak kompetencji w niektórych ZO.  

piotr_okrasa

21 kwietnia 2010 03:44  
Szanowny Panie Protonie jestem wielce podbudowany Pańską wypowiedzią odnośnie nie tolerowania bałaganiarstwa i nieróbstwa, ale nie każdy ma tak poukładane jak Pan wszystko na swoim miejscu. Też preferuję rzetelną informacje ,ale na bałaganiarzy i leni nie ma lekarstwa i nic to nie zmieni.Serdecznie pozdrawiam- ład i porządek musi być tak trzymać.  

proton

21 kwietnia 2010 06:12  
Kol Piotrze  - Niby nie pytając się dlaczego jestem " incognito " ?, jednak w potekscie o to pytasz, więc Ci odpowiem:  Ujawniając bez potrzeby choć część swoich prawdziwych danych osobowych w logine na ogólnoświatowym Forum - nie muśi ale może Ci się " odbić niprzyjemną czkawką ".
Pozdrawiam.

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi