Logowanie

Zarejestruj się

gdzie znajdę.

Dodaj odpowiedź

gdzie znajdę.  
  Miszawowa

Od: 2009-11-18

14 maja 2010 19:33  
Witam mam pytanie gdzie w portalu PZW.org.pl znajdę najświeższe uchwały ZG. Bo jestem bardzo ciekaw cóż tam koledzy uchwalili a nie chcą się z nami podzielić. Myślę że jako członek PZW mam prawo wiedzieć cóż się dzieje w moim stowarzyszeniu. Jeśli gdzieś się znajdują takie uchwały to proszę o skierowanie. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.  

arnie

Od: 2008-09-24

15 maja 2010 09:21  
warto udać sie do okręgu, na pewno maja broszury ze wszystkimi uchwałami ZG  

Lech Sulimierski

Od: 2009-04-24

15 maja 2010 15:52  
w wyszukiwarce wpisz uchwały ZG PZW ,  

Miszawowa

31 maja 2010 17:34  
Witam.
Ja mam propozycję dla adminów strony PZW. Drodzy państwo prosił bym aby uchwały były pogrupowane posiedzeniami ZG i przedstawione w całości na stronie, gdyż w takiej formie nie można odczytać wielu podjętych uchwał. Dziękuję i pozdrawiam

Miszawowa

31 maja 2010 17:37  
Albo je się nie publikuje, a członkowie są głodni wiedzy działalności państwa w Zarządzie. Chcieli byśmy poznać uchwały dobre jak i złe w tym samym czasie. Więcej zrozumienia, a będzie dobrze.  

Antoni Kustusz - rzecznik prasowy ZG PZW

Od: 2008-10-01

31 maja 2010 17:57  
Uchwały ZG PZW publikowane są w półrocznych biuletynach wędkarskich, dostarczanych do wszystkich okręgów PZW w ilości dostępnej dla każdego koła PZW. W portalu prezentujemy informację o treści posiedzeń oraz omówienia uchwał. Nie ma potrzeby publikowania wszystkich uchwał w formie dokumentów żródłowych inaczej, jak do użytku wewnętrznego.  

Miszawowa

03 czerwca 2010 15:51  
szanowny kolego ja jako członek PZW żądam aby na stronie do tego przeznaczonej były na bieżąco wszystkie sprawy poruszane i zatwierdzane przez ZG PZW. Gdyż będziemy mieli jasność gdy jeden z drugim powie ile to nie zrobił dla PZW, a tutaj będzie wszystko czarne na białym. Chyba że szacowne grono z " bezludnej wyspy otoczonej oceanem " (cyt. z innego tematu na portalu PZW ) ma coś do ukrycia.
Więc słucham co pan jako rzecznik odpowie mi/ nam na chęć wiedzy na tematy ściśle dotyczące członków PZW.
Pozdrawiam.

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi