Logowanie

Zarejestruj się

Realistyczna Gra Wędkarska - Petycja do EA Polska !

Dodaj odpowiedź

Realistyczna Gra Wędkarska - Petycja do EA Polska !  
  salatamariusz

Od: 2009-01-15

28 maja 2010 22:11  
Witam
Wiem, że każdy z nas woli wędkarstwo realne a nie wirtualne ale ...
To całe wielkie ale to brak konkretnego tytułu wydanego na Polskę.
Mamy jakieś tam Thropy Bass, Matt Hayes Fishing, Rapala czy inne tytuły ale to nie to !
Czemu nie można połączyć gier typu Fishing Simulator z PP2 ?
Dodać do tego pomysły graczy okrasić dobrą grafiką i hit gotowy.
W Polsce jest około 2,5 mln czynnie wędkujących.
Czy to nie jest wystarczający rynek odbiorców na Polskę ?
Może po prostu trzeba dać o sobie znać wydawcom a wtedy zauważą ten potencjał ?

Petycja znajduje się pod tym linkiem http://www.ipetitions.com/petition/gamepetition/

Pozdrawiam

szymon_2003

Od: 2009-01-07

29 maja 2010 22:19  
Sz.Panie  - salatamariusz - Pan nie jest na bieżąco z wiedzą na ten temat. Otóz od wielu juz lat istnieje w Polsce i póki co ma sie całkiem dobrze -  Realistyczna Gra Wędkarska - nazywa się ZG PZW . W tej grze realistyczne są niestety ale tylko opłaty wnoszone przez uczestników tej gry / czytaj WĘDKARZY / natomiast  pozostałe elementy tej gry są niestety WIRTUALNE  czyli - wirtualne łowiska i wirtualne ryby. Nie ma żadnej szansy na to żeby łowiska i ryby stały sie realistycznym elementem tej gry  

Antoni Kustusz - rzecznik prasowy ZG PZW

Od: 2008-10-01

30 maja 2010 07:00  
Kolego szymonie, jak by na to nie patrzeć to kol. także, ze swoimi złosliwościami i sarkazmem, w tej grze uczestniczy i dolewa oliwy do ognia. Propnuje jednak nie zatruwać głowy i klimatu tego forum poświęconego wymianie rzeczowych uwag oraz opinii, a skupic się na analizie przedłożonego wniosku. Ja dokonam takiej analizy, bo bardzo mi się ten wniosek podoba, a uważam, że mamy jeszcze wiele do zrobienia w tej dziedzinie, skoro myslimy o promocji wędkarstwa praz o edukacji ekologicznej dzieci i młodzieży itd.  

salatamariusz

Od: 2009-01-15

30 maja 2010 20:31  
To ja powiem od siebie że mam 24 lata po raz pierwszy w tym roku wyrobiłem sobie kartę wędkarską i poczyniłem odpowiednie opłaty. Nie ukrywam że suma uzbierała się w granicy 250 zł za wszystko.
A co mam z tego ? Do tej pory około 3-4 razy byłem na rybach ze względu na wysoki stan wody na Wiśle.
Obecnie jest to również niemożliwe ze względu na stan i jakość wody.
Dodam tylko że np opłaty na mazurach to kwota 50 zł na jeziora...

Najgorzej mnie martwi fakt iż Wisła zamiera tzn wypłyca się coraz bardziej. W miejscu gdzie za dziecka mój wuj zabierał mnie na ryby jest teraz rozległa połać piasku porośnięta wikliną. Byłem w szoku ....
Od kilku lat nie widziałem pogłębiarki na rzece. Znam rzekę od najmłodszych lat ale to co widzę teraz przechodzi wyobrażenia. Nie dziwi mnie już nawet powódź która za jakiś czas stanie się zjawiskiem cyklicznym.

Wracając do gry, może w końcu powstanie jakiś tytuł, który pokaże potencjał tego sportu. 

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi