Logowanie

Zarejestruj się

Karta Wedkarska

Dodaj odpowiedź

Karta Wedkarska  
  czajka67

Od: 2010-06-20

20 czerwca 2010 18:41  
Witam ,mam pytanie odnosnie karty  wedkarskiej ,mianowicie ,jestem swiezo uieczonym wedkarzem ,po namowie  kolegi przystapile  do takowego egzaminu ,i go zaliczylem ,dostalem karte  wedkarska ,rejestr wedkowania ,i zaswiadczenie  o  zdanym egzaminie , egzamin  zdawalem  w  glogowie,ja jestem z Lubina,i chodzi o  to   ze   z  tym  zaswiadczeniem o  zdanym egzaminie  kazano  mi isc  do starostwa  ,i  nie  wiem  w jakim  celu ,skoro  karte  juz mam sa  zrobione wszystkie oplaty  na 2010  rok ,i  ie  za bardzo  wiem  po  co  tam  isc ?jesli musze   sie tam udac   to  do jakiego  dzialu ???prosze  o  naprowadzenie mnie   w  tej  sprawie .... dziekuje  

Piotr

Od: 2010-05-20

20 czerwca 2010 19:01  
z tego co piszesz, to ty masz legitymację członkowską pzw, a w po kartę wędkarską idziesz do starostwa ze zdjęciem i zaświadczeniem o zdaniu egzaminu.  

Lech Sulimierski

Od: 2009-04-24

20 czerwca 2010 19:03  
karta wędkarska jako dokument uprawniający do wędkowania wydawana jest po zdanym egzaminie / przed komisją egzaminacyjną PZW / w urzędach miejskich bądż powiatowych , natomaist składka członkowska opłacana jest w macierzystm kole do którego chce się należeć  

czajka67

Od: 2010-06-20

20 czerwca 2010 19:53  
tak  faktycznie  ,pisze ....Legitymacja  członkowska .....nr .........powiedzie prosze  w  starostwie  jak juz bede  to  gdzie  tam  sie udac  do jakiego dzialu,i  czy beda  jakies dodatkowe oplaty ,skoro  juz zaplacilem 184  zl   dzieki  

Piotr

Od: 2010-05-20

20 czerwca 2010 20:31  
czajka67tak  faktycznie  ,pisze ....Legitymacja  członkowska .....nr .........powiedzie prosze  w  starostwie  jak juz bede  to  gdzie  tam  sie udac  do jakiego dzialu,i  czy beda  jakies dodatkowe oplaty ,skoro  juz zaplacilem 184  zl   dzieki

za kartę zapłacisz ok. 10zł z resztą zobacz tu http://bip.sp-lubin.dolnyslask.pl/dokument.php?iddok=397&str=54

arnie

Od: 2008-09-24

21 czerwca 2010 10:54  
koło sie troche pośpieszyło, ponieważ legitymację ze znakami powinno wydac dopiero po okazaniu karty wedkarskiej wyrobionej w starostwie.  

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi