| Jakie pozwolenie musze nabyć. | ||||
banished
Od: 2010-07-06 Posty: 3 |
06 lipca 2010 10:52 | |||
| Witam,
Jestem początkującym wędkarzem (w sumie to jeszcze nie zacząłem wędkować). W lipcu wybieram się na spływ kajakowy na mazury. Szlak jest podzielony na 3 części : 1. Odcinek szlaku od Sorkwit do Jez. Krutyńskiego podlega pod Gospodarstwo Rybackie w Mrągowie Gospodarstwo Rybackie sp. z.o.o. w Mrągowie, ul. Młodkowskiego 22, 11-700 Mrągowo, tel. (0-89) 741-34-13 lub (0-89) 741-34-13. Pod tym adresem możemy zamówić i odebrać zezwolenia wędkarskie. 2. Odcinek poniżej jeziora Krutyńskiego do Ukty podlega pod PZW Olsztyn 3. Odcinek Od Iznoty ( Most ) do Jez. Bełdany podlega pod Go Moje pytanie brzmi, co powinienem wykupić, żeby móc tam wędkować. Obecnie nie posiadam, żadnej karty wędkarskiej. |
||||
daniel leskiewicz
Od: 2010-05-08 Posty: 8 |
08 lipca 2010 21:27 | |||
| oturz po po pierwsze nalerzy wykupic karte wedkarską a po drugie regulamin pzw muwi wyraznie ze karzdy wedkarz przed przystopieniem do wedkowania ma obowiozek zapoznac sie z regulaminem danego akwenu czyli nalerzy skontaktowac sie z administratorem lowiska i uscic odpowiednie oplaty ae karta WEDKARSKA TO PODSTAWA!!!! | ||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum