| Wójcice -to jakieś nieporozumienie ! | ||||
|
Bartosz Perykasza Od: 2009-07-22 Posty: 4 |
16 listopada 2010 19:03 | |||
| Wójcice to piekne miejsca do wędkowania na Zalewie Nyskim,jednak nie dla każdego.Jest tam bowiem taki grubas co ogrodził sobie teren przy ujściu Nysy Kłodzkiej siatką.Nie można tam zwodować normalnie łodzi bo brak jest dostępu do wody,gruba ś... bierze za to opłatę w wysokości 20 pln -pytam się na jakiej podstawie?(przecież Wedkarz w/g Regulaminu ma mię zapewniony swobodny dostęp do wody
Ostatnio "grubas " tak mówią wędkarze którzy przyjerzdżaja "pod dąbka",wbija w ziemię takie wystające kolce ,a żeby każdy kto tam jedzie powedkować złapał "kapcia".Ja ostatnio miałem szczęście ale osmiu wedkarzy pecha ,każdy z nich miał przebijane opony po jednej stronie.Mój kolega też złapał.tak się wku.., tak chodził droga dojazdową, że w końcu znalazł wystajacy ostry metalowy pręt . Do "grubasa" nikt nie chce jeżdzić bo ryba w tym roku bierze słabo i jeszcze trzeba płacić characz za wodowanie łodzi. Ostrzegam Wszystkich Wedkarzy i Służby Kontrolujace akwen,uwazajcie na drogach dojazdowych do zbiornika na terenie Wójcić bo gruba "świ...." zakłada pułapki po to abyśmy złapali gume ,wiecej tam nie przyjerzdżali tylko parkowali i wodowali u niego bo jest bezpiecznie,bo teren jest ogrodzony, a jak jakiś wedkarz bedzie chciał spłynąć z np.wyspy w nocy to niech sobie to wybije z głowy ,ponieważ gruba "świ...." spuszcza do pilnowania psa a sam idzie spać. Proszę wszystkich wędkarzy,którzy czyją się pokrzywdzeni piszcie na forum,może ktoś wreszcie ukruci ten według mnie nielegalnu proceder |
||||
|
16 listopada 2010 19:07 | |||
|
Andrzej P Od: 2010-08-24 Posty: 7 |
18 listopada 2010 18:27 | |||
| kolego napisałeś ze Wójcice to jakieś nieporozumienie,z tego co przeczytalem ,to jest to totalne chamstwo ze strony grubasa, ale gorsza jest ignorancja władz związku bo chyba związek powinien wystąpić do prokóratóry,by ścigała grubasa,do wód powinien być wolny dostęp,nikt niema prawa tego utrudniać,moze nasze władze związkowe sie wreszcie obudzą,z pozdrowieniami dla wszystkich wędkarzy,P.A. | ||||
|
Jerzy K. Od: 2008-09-14 Posty: 1 |
20 listopada 2010 07:39 | |||
| "prokóratóra" Cie dorwie za błędy ort. | ||||
|
Andrzej P Od: 2010-08-24 Posty: 7 |
22 listopada 2010 17:55 | |||
| w szybkim pisaniu zdarzają się błędy, a niektórych wyrazów używa się bardzo rzadko ,ale chyba ważniejsza jest treść niż,jakieś tam błędy pisowni,przecież to nie jest wypracowanie z Polkskiego,-z wędkarskim pozdrowieniem, A | ||||
|
22 listopada 2010 19:15 | |||
| Za te błędy przepraszam,ale nie to jest w tym wszystkim najważniejsze.Jest to poważna sprawa,ale wędkarze podchodzą do tego tak jakoś lekceważąco .Dużo jest gadania nad wodą ale efekt mizerny.
Nie wiem przyjacielu czy byłeś kiedyś na Wójcicach ? Jak byłeś to wiesz co tam jest grane,a jak nie to jedż i sobie zobacz. pozdrawiam |
||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum