Logowanie

Zarejestruj się

statystyka

Dodaj odpowiedź

statystyka  
  Lech Sulimierski

Od: 2009-04-24

12 stycznia 2011 15:57  
co się dzieje z Kołem 27 Zielona Góra ? żadnych odwiedzin ani zainteresowania !  

Dyrekto

Od: 2008-12-31

12 stycznia 2011 19:27  
widać Leszku to dotyczy nie tylko twojego koła, w większości kół tak podejrzewam  ten problem występuje nagminnie. kiedyś dawno temu pisałem że modernizacja tej strony powinna iść z duchem czasu nie człapać jak komunistyczny pociąg - to tak w skrócie . brak blogowania itp. rzeczy odpycha zainteresowanych , (usunięto z uwagi na naruszenie Regulaminu Forum PZW/Admin) . a co do aktywności tutaj no to zazwyczaj są stali         user-rzy  . tak to właśnie wygląda .. może kiedyś doczekamy się lepszych czasów....  

rafał dyzmański

Od: 2009-03-19

13 stycznia 2011 09:55  
Witam kolegówJ rzeczywiście, zainteresowanie jest powiedzmy to sobie, słabe. Ja staram się bardziej uatrakcyjniać stronę poprzez dodawanie nowych artykułów, przeglądam więc Internet w poszukiwaniu ciekawostek. Faktem jest, że odwiedzający to pewnie ciągle i te same osoby, trzeba jednak robić coś by zachęcać jak najwięcej osób do przeglądania naszych stron. Oczywiście łatwiej jest to robić w dużych kołach, gdzie jest więcej potencjalnych odbiorców. Co do samej strony, cóż… skoro nie mogę tego zmienić, działam na tym co jestJ  

rafał dyzmański

Od: 2009-03-19

14 stycznia 2011 09:10  
kolego Leszku, odwiedzam odwiedzam:)  

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi