| JAK MAM SPRAWDZIĆ GDZIE SĄ CZYJE WODY (CHODZI MI O POROZUMIENIA) | ||||
Zbigniew Łakomski
Od: 2009-04-14 Posty: 11 |
14 kwietnia 2009 19:13 | |||
| Czy ktoś mi poda miejsca gdzie mogę sprawdzić np.które wody należą do okręgu Wrocławskiego bo chciałbym mieć pewność czy nie łowię tam gdzie nie mogę a mapek nie potrafię nigdzie znaleźć | ||||
|
gustav665 Od: 2009-04-14 Posty: 107 |
14 kwietnia 2009 19:45 | |||
| hm granica województwa to chyba określa ; P a jak amsz wątpliwości to sprawdźw rejestrze albo popytaj lokalnych ; ) | ||||
|
tomaszokret Od: 2009-02-03 Posty: 447 |
14 kwietnia 2009 20:16 | |||
| Do ZIBIZAGORZE: Nie słuchaj Gustava665, to nie prawda, ani stare, ani nowe granice województw nie muszą się pokrywać z przynależnością wód do Okręgów!!!! I byłem świadkiem sytuacji, gdy nieświadomi tego wędkarze mieli kłopoty! Najpierw znajdź okręg, który cię interesuje - na stronie głównej portalu jest mapka, kliknij sobie na wybrane województwo, pokaże ci się, jakie Okręgi się znajdują na jego terenie. Wybierz Okręg - po prawej stronie w NASZYM MENU kliknij NASZE WODY i otworzy ci się wykaz wód Okręgu, z podziałem na górskie, nizinne i ewentualnie jakieś specjalne. Co do porozumień - w tym samym dziale NASZE MENU poszukaj wykazu porozumień. I jeśli mniej więcej jesteś zorientowany, na terenie jakiego Okręgu znajduje się interesująca cię woda - to od nowa: Najpierw znajdź okręg, który cię interesuje - na stronie głównej portalu jest mapka, kliknij sobie... | ||||
|
gustav665 Od: 2009-04-14 Posty: 107 |
14 kwietnia 2009 20:59 | |||
| jezu, luzu troche | ||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum