| Najlepsze Łowisko w kraju!!! | ||||
Krzysio
Od: 2011-05-05 Posty: 1 |
05 maja 2011 23:07 | |||
| http://kontakt24.tvn.pl/artykul,gnijace-ryby-w-siatkach-pzw,102682.html | ||||
|
tomjas78 Od: 2009-08-23 Posty: 689 |
05 maja 2011 23:49 | |||
| - skandal i hańba . I niech jeszcze ktoś powie , że PZW jest właściwym organem do kontroli nad polskimi wodami.
|
||||
|
dionizy Od: 2009-01-31 Posty: 87 |
06 maja 2011 09:57 | |||
| panie tomjas, piszesz pan prawie w każdym poście co tylko ślina na klawiature przyniesie - trzeba wiedziec co pisac, a nie pisac co sie wie - obwieszczasz pan braci wedkarskij jakie to PZw je be - weź sie pan do ROBOTY i pokaz pan jak trza to robic, a nie bijesz pan tylko piane, jak dzieciak - wez pan zrob w koncu ten zwiazek tak jak byc powinien, tzn wg wasci: bez rybakow, bez ... opearatów, rzgw i skarbu panstwa! | ||||
|
06 maja 2011 16:46 | |||
| Piszę to co widzę . Jestem tak jak wiekszość tu piszących bardzo mocno rozgoryczony sytuacją na naszych wodach . A gdyby Pan szanowny czytał , to by pan widział co Ja i wielu tu piszących sugerują naszym władzom. Byłem dawno temu działaczem i do tej samej rzeki wchodził nie będę , tym bardziej , że jak ktoś we władzach róznego szczebla ma odmienny pogląd niż władza i w większości słuszny to go sie w cień usuwa. tak również było ze mną . Po kilku latach próbowałem wstąpić do PSR i SSR , ha nawet mojej kandydatury pod uwagę nie wzieli ( kilka lat temu władze PZW miały całkowity wpływ na działalność strażników ) bo kolesiostwo bym w kosmos wywalił . | ||||
|
06 maja 2011 16:51 | |||
| A poza tym pisze Pan zreszta kompletna nieprawdę , co do moich opini na temat : Jak powinno wyglądać PZW ,jak by rządziło dalej . I jak by wyglądała nasza gospodarka wodna , gdyby PZW rozwiazano. | ||||
piotr_okrasa
Od: 2009-02-08 Posty: 605 |
07 maja 2011 02:26 | |||
| Panie przewodniczący od cięzkich dochodowych robót w PZW my Panu wskazujemy jak nie należy robić aby na nas nie zarobić. Operat to ty sam jesteś . okradasz skarb państwa będąc niekontrolowanym rybakiem. Zapytam tylko jedno ile udziałów masz od PZW szemrany dzialaczu | ||||
piotr_okrasa
Od: 2009-02-08 Posty: 605 |
07 maja 2011 03:02 | |||
| Masz racje , nie daj się podejść dobroczyńcom upadłego ustroju. Trzeba im wtykać gałęzie w zaślepiałe komuną oczy. Narazie PZW trzyma się gałęzi którą mu podcinają wędkarze .ale ja k wejdą media do działania to predwczaśnie będą się pozbywać stanowisk aby uniknąć kompromitacji , nie mówiąc o karze | ||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum