Logowanie

Zarejestruj się

Zasady członkowskie

Dodaj odpowiedź

Zasady członkowskie  
  brzusieek

Od: 2010-06-30

31 maja 2011 22:37  
Witam, mam pytanie na jakich wodach bez opłat moge łowić z legitymacja członkowska i kartą wędkarska(Koło kleparz) w krakowie. I czy przynależność do danego koła wiąże ze soba ograniczenia lowienia na lowiskach pod tym kołem czy np. moge w wodach każdego koła lowić?
Zgóry Dziekuje za pomoc:)

Łukasz Sielski

Od: 2011-06-13

22 czerwca 2011 12:25  
Witam.
Z tego co mi wiadomo to na wodach twojego okręgu możesz łowić bezpłatnie o ile masz zapłacone składki członkowskie. Aby łowić na wodach innego okręgu musisz wysłać do nich prośbę o przysłanie zezwolenia. Jeżeli je dostaniesz to będziesz mógł na nich łowić. Nie jestem pewien co do słuszności mojej wypowiedzi, Sam dopiero tydzień temu otrzymałem kartę wędkarską.

tomjas78

Od: 2009-08-23

23 czerwca 2011 20:56  
brzusieekWitam, mam pytanie na jakich wodach bez opłat moge łowić z legitymacja członkowska i kartą wędkarska(Koło kleparz) w krakowie. I czy przynależność do danego koła wiąże ze soba ograniczenia lowienia na lowiskach pod tym kołem czy np. moge w wodach każdego koła lowić?
Zgóry Dziekuje za pomoc:)

DO RZECZNIKA PZW

Panie Antoni , gość napisał w jakim jest kole i skąd . Działaj Pan , żeby więcej takich pytań nie było . Władze koła co zgarnęły kasę i radź Pan sobie i szukaj wody tak ? tak wyglsda pańskie PZW? Dezinformacja , a gosc nawet nie wie za co płaci.

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi