Logowanie

Zarejestruj się

tanie noclegi nad stojącą wodą

Dodaj odpowiedź

tanie noclegi nad stojącą wodą  
  Beata Rechnio-Kołodziej

Od: 2011-08-24

29 sierpnia 2011 15:45  
Poszukuję noclegów, np. agroturystyka, w pobliżu jeziora lub starorzecza Bugu. Ważne, by odległość nie była duża (żeby nie nosić się ze sprzętem na 3 razy:)). Odezwijcie się, jeśli znacie takie miejsce na urlop (komfort, jeśli to będzie ok. 200 km od Mińska).
Pozdrawiam wszystkich Kolegów z koła 22. Szacunek i  wdzięczność, zwłaszcza dla Krzysia, Andrzeja, Sylwka i Pana Wacka:)
Pozdrawiam 

dariuszkrystosiak

Od: 2008-11-24

29 sierpnia 2011 16:14  
Rechnio-Kołodziej Beata Poszukuję noclegów, np. agroturystyka, w pobliżu jeziora lub starorzecza Bugu. Ważne, by odległość nie była duża (żeby nie nosić się ze sprzętem na 3 razy:)). Odezwijcie się, jeśli znacie takie miejsce na urlop (komfort, jeśli to będzie ok. 200 km od Mińska).
Pozdrawiam wszystkich Kolegów z koła 22. Szacunek i  wdzięczność, zwłaszcza dla Krzysia, Andrzeja, Sylwka i Pana Wacka:)
Pozdrawiam 
 Z Mińska co prawda nie jestem ale spróbuję pomóc.
Agroturystyka "Sielanka" w Pratulinie. Prywatne starorzecze co prawda małe ale coś tam pływa,do Bugu i słupa granicznego masz jakieś 100m i tam też coś pływa.Gospodarz wędkarz (Józef Milaniuk) wie co i jak,chętnie pokaże miejsca na Bugu.Kawałek od "Sielanki" starorzecze Łęg które wędkarze sobie chwalą.Domek tak wyposażony że "klękajta narody" chyba najbardziej wypasiona agroturystyka jaką widziałem. Jeśli się chcę można zamówić obiady a kuchnia Ediego (znaczy Edyty ;-)) żony Józka powoduje wzrost wagi w ciągu tygodnia o kilka kg. Mogę śmiało napisać że kucharze z luksusowych restauracji mogli by u Ediego pobierać nauki.
Jeśli super domek i doskonała kuchnia nie nakłoni Cię do wizyty w Pratulinie można się wybrać do Kodnia
nad Bug do ośrodka w Kodniu gdzie są domki kampingowe co my zapewne uczynimy w sobotę.
Tam jest blisko do starorzecza gdzie są ryby a i do Bugu blisko.
jakby jeszcze jakieś pytanie bo jest jeszcze kilka miejsc mój adres :
krystod@wp.pl

Beata Rechnio-Kołodziej

Od: 2011-08-24

29 sierpnia 2011 18:05  
Dzięki. Z pewnością jeszcze się odezwę:)
Pozdrawiam 

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi