Logowanie

Zarejestruj się

Szczupak - kiedy i o której i gdzie

Dodaj odpowiedź

Szczupak - kiedy i o której i gdzie  
  Patryk Patryk

Od: 2009-01-17

30 sierpnia 2009 10:09  
Witam !!
Chciałbym się dowiedzieć gdzie na dolnym śląsku znajdę najlepsze miejsce na połów szczupaka i o której godzinie na niego mam się wybrać i w jaką pogodę :)

.. Proszę O Odpowiedź !! ??

gustav665

Od: 2009-04-14

30 sierpnia 2009 14:32  
PatrykWitam !!
<br />Chciałbym się dowiedzieć gdzie na dolnym śląsku znajdę najlepsze miejsce na połów szczupaka i o której godzinie na niego mam się wybrać i w jaką pogodę :)
<br />
<br /> .. Proszę O Odpowiedź !! ??

pogoda każda ; P
moim skromnym zdaniem najlepsza godzina na szczupaka to 14-16, wiem ze to zaprzecza wszsytkiemu, ale tylko w tych godzinach mi sie zdarza zlapac wieksze okazy

Patryk Patryk

Od: 2009-01-17

30 sierpnia 2009 20:12  
gustav665
PatrykWitam !!
<br /><br />Chciałbym się dowiedzieć gdzie na dolnym śląsku znajdę najlepsze miejsce na połów szczupaka i o której godzinie na niego mam się wybrać i w jaką pogodę :)
<br /><br />
<br /><br /> .. Proszę O Odpowiedź !! ??

<br />
<br />pogoda każda ; P
<br />moim skromnym zdaniem najlepsza godzina na szczupaka to 14-16, wiem ze to zaprzecza wszsytkiemu, ale tylko w tych godzinach mi sie zdarza zlapac wieksze okazy

Aha dziękuję !! ..
W moim przypadku będzie najlepiej pojechać na cały dzionek nad odrę :) .. od 6 - 20 :) .. z zapasem żywności :D oczywiśćie :) ..

michał

Od: 2009-03-12

01 listopada 2009 10:38  
mam powżny problem , gdyż dopiero zaczynam swoją przygode ze szczupakiem i prawde mówiąc nie wiem nic... czy ktos moze mi powiedziec w jakich miejscach łowic , o jakiej poże , i oczywiście z czym wybrac sie na tego drapierznika.
z góry dziękuje...

arnie

Od: 2008-09-24

02 listopada 2009 08:34  
Michał, w sieci jest mnóstwo informacji o połowie szczupaka. Od żywca po spinning. Od rzek po jeziora. Teraz jesienią pora na szczupaka jest każda dobra. Spinning skutecznością wyrównuje się z żywcem.  

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi