| kłusownik | ||||
jacho_8
Od: 2010-01-31 Posty: 1 |
31 stycznia 2010 13:06 | |||
| ..czesto wybieram sie na łowisko do Włodowa, mowie o lecie....i wolam pomste do nieba, jest to raj dla miejscowych, kłusuja na potege, ,,czy straz wogole kontroluje ten akwen?,,jesli tak to prosze o kontakt ze straza,,,czesto bylem swiadkiem jak kłusuja miejscowi,,i kogo mam powiadomic? policje?, ,,,,z roku na rok jeziorko zarasta, robi sie doslownie jak jeden wielki staw, czy nie mozna wpuscic tam amura?,,,,jak tak dalej pojdzie , to sorki ale poco mam tam robic wypad , po to aby wyciagac zielicho?...i na koniec niech straz rybacka zrobi cos z tymi klusownikami?.... | ||||
|
Dyrekto Od: 2008-12-31 Posty: 136 |
03 lutego 2010 22:27 | |||
| jacho z całym szacunkiem ale jeżeli usuwasz jakieś nawet zgniłe zielsko z wody to popełniasz wykroczenie... (wiem że to śmieszne- miałem kiedyś dłuuuuga pogawędkę z na ten temat ze stróżami prawa dopiero kiedy udowodniłem ze to ja mam rację odpuścili) na kazde zielsko jakie usuniesz z wody a jest to zb. skarbu państwa min. pzw musisz mieć zezwolenie. niemniej jednak to zarząd koła winien wnieść wniosek do wojewody o renowację (oczyszczenie)zbiornika a co do kłusoli to tak właśnie jest jeżeli mało wędkarzy (obcych) to spokojniejsza robota... | ||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum