Logowanie

Zarejestruj się

Italian master II

Dodaj odpowiedź

Italian master II  
  KRZYSZTOF

Od: 2011-09-27

27 września 2011 21:54  
Witam wszystkich forumowiczów.
Nie wiem na ile to kogoś z was zainteresuje ale chciałem poinformować,że 12 listopada na kanale w miejscowości Ostellato ,kolło Ferrary we Włoszech odbędzie sie druga edycja Italian Master.Impreza rozegrana będzie na wodach ,gdzie chwilę temu walczyli czołowi wędkarze świata,biorący udział w MŚ w wędkarstwie spławikowym z naszymi włącznie,jak wszystkim wiadomo.Zawody są otwarte dla każdego.Rozgrywane są w dwuosobowych boksach - w parach.Osobiście startowałem w pierwszej edycji i teraz też bedę brał udział.Co prawda startuję z kolegami z klubu włoskiego ,do którego należę, ale fajnie byloby spotkać również kogoś z kraju.Lista zamyka się na 900 uczestnikach i ani jednego więcej.Na obecną chwilę jest 692 wędkarzy.Fajna impreza ze wzgledu na osoby które można spotkać .W zeszłym roku miałem okazję porozmawiać z Roberto Trabucco,Ferruccio Gabba,Andrea Fini ( z ostatnim po zawodach  byliśmy na pizzy ).Swietni wędkarze z zagranicy,no i w ogóle.Zgłoszenia do końca pażdziernika.Koszt samej imprezy to 60 euro od pary ( 30 euro od osoby ).Super nagrody pieniężne jak i rzeczowe.Jak napisałem na wstępie ,może nikogo nie zinteresuje,ale chciałem napisać te kilka słów.

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi