Logowanie

Zarejestruj się

proszę o komentarz pana RZECZNIKA ZG PZW

Dodaj odpowiedź

proszę o komentarz pana RZECZNIKA ZG PZW  
  Marcin Michalski

Od: 2011-01-20

31 stycznia 2011 22:16  
27 stycznia 2011 15:28 zamieściłem na forum kilka aspektów prawnych dotyczących "wymysłów"- zakazów
link:
http://www.pzw.org.pl/home/forum/3/1334/prosze_o_komentarz_pana_rzecznika_zg_pzw
 i prosiłbym bo może uważa Pan za sprawę zamiecioną pod dywanik po Pańskiej odpowiedzi która jest dla mnie zwykłym zbywaniem i unikaniem odpowiedzi jak zresztą zauważy Pan w postach poniżej swojej wypowiedzi, proszę o ustosunkowanie się do tych właśnie przepisów które tam zawarłem.

Marcin Michalski

04 lutego 2011 22:41  
Czy tyle czasu zajmuje interpretowanie przepisów czy pisanie odpowiedzi do mojego zapytania chyba że PAN RZECZNIK nie zauważył że jest tu post z pytaniem odnośnie tego jak PZW podchodzi do tego typu spraw patrząc na wymienione we wcześniejszym poście akty prawne na które nie raczył odpowiedzieć. Pewnie bee musiał zrobić to drogą formalną czyli koperta znaczek zwrotka... Bo tak jak z PZW Poznań nie otrzymałem odpowiedzi do dnia dzisiejszego tak i z ZG widze milczenie wiem stawiam niewygodne pytania ale i na takie zajmując stanowisko rzecznika trzeba odpowiadać.  

Marcin Michalski

05 lutego 2011 21:22  
Małe niedopowiedzenie-  wysłałem drogą pocztową zapytanie o interpretacje owego zapisu "wędkowanie tylko z brzegu i bez możliwości używania sprzętu pływającego do celów wędkarskich" do Biura Z.O. PZW Poznań i dostałem odpowiedź mniej więcej tej treści iż przkeazują moje psimo z wnioskiem o zmiane tego tak szerokiego rozumienia tego zapisu na posiedzenie Zarządu Okręgu... Proszą o interpretacje tego zapisu jednocześnie przychylają się do stanowiska że Polski Związek Wędkarski  nie powinien ograniczać stosowania nowych technologii i techniki w wędkarstwie jak wykorzystywanie zdalnie sterowanych modeli do wywozu zanęt i przynęt...
Więc czekam na odpowiedź z nadzieją na zrozumienie i racjonalne podejście do tego problemu...

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi