| CZŁONK PZW NICZYM FLAGA ? | ||||
|
Krzyś Od: 2011-02-01 Posty: 184 |
01 kwietnia 2011 22:21 | |||
| Wykupując składkę Członkowską w danym Kole PZW na cały rok , czy mogę zmienić Koło PZW w tym samym roku ??? Jak się ma do tego Statut par. 14 pkt 6 ??? | ||||
aqq1
Od: 2009-01-10 Posty: 187 |
02 kwietnia 2011 19:59 | |||
| 6) należeć tylko do jednego koła PZW;
Jeżeli mi v-ce prezes nie pasuje to albo robię wszystko aby go zmienić albo ...zmieniam koło.Jeżeli nie jestem wichrzycielem a w dodatku dobrym zawodnikem przyjmą mnie z otwartymi rękoma. Ale wędkarzu ryjesz żeby na twoje wyszło.Janów Lubelski i bez Ciebie będzie prężnie działał. Weż sobie chłopie na wsztrzymanie i jedż na rybki.Karpikiem żeśmy świeżo zarybili. |
||||
|
02 kwietnia 2011 22:21 | |||
| A i jeszcze jedno nie wiem co znaczy PW , ale z tego co zrozumiałem jesteś Człokiem Z.O. Ja ze swojej strony bardzo bym był zadowolony jak bym mógł się z tobą skonfrontować na posiedzeniu Z.O. CZEKAM NA ZAPROSZENIE I WTEDY MI ZARZUCISZ KŁAMSTWA .http://www.pzw.org.pl/home/forum/3/1437/najnowszy_pomysl_pzw__chronmy_wode_pzed_wedkarzem . Co nie było dla Kolegi jasne? Może inne przysłowie " Wyrzuć k..rwe drzwiami to i tak oknem wejdzie !!! A co do pytania to nie widzę w nim odpowiedzi Kolego Rzeczniku , i akurat tu chodi o odwrotność tej sytuacji , A może by tak Kolega dopuścił to iż to innym zaczyna odpowiadać taki v-ce Prezes i chcą uczestniczyć w działaniach tego Koła PZW . No i jeszcze to " Karpikiem żeśmy świeżo zarybili " . Nie jestem przekonany , po pierwsze Koło które jest gospodarzem na zbiorniku nie zostało poinformowane o takowym zarybieniu , po drugie rozumiem że dzień jest krótki i musiało to CHYBA ZARYBIENIE odbyć się wnocy , ale wieżdżając samochodem na groblę ( nie jestem przekonany czy z rybą ) można było wlączyć chociaż światła , bo przy wyjeżdżaniu to brakowało tylko sygnałów dzwiękowych . Ale rozumiem że takie działania są normalnie praktykowane podczas " ZARYBIEŃ " w Okręgu Tarnobrzeskim . No i jeszcze z GÓRY PRZEPRASZAM bo jak zwykle powiesz że to tylko mi coś nie odpowiadało , a wędkarze którzy czekali na to aby obejrzec tą rybę nie po to płacą składki . I znowu proponuję spotkanie w Okręgu, powinno Ci zależeć na wygarnięci mi , bo po Twoich atakach na moią osobę zależy mi bardzo . Lecz konfrontacja to już nie dla osób twojego pokroju . Wy znajdziecie na mnie "HAKA" i pozbędziecie się mnie ,ale ludzie oczy otworzyli !!!Od: 2011-02-01
Posty: 59 31 marca 2011 18:03 A i jeszcze jedno nie wiem co znaczy PW , ale z tego co zrozumiałem jesteś Człokiem Z.O. Ja ze swojej strony bardzo bym był zadowolony jak bym mógł się z tobą skonfrontować na posiedzeniu Z.O. CZEKAM NA ZAPROSZENIE I WTEDY MI ZARZUCISZ KŁAMSTWA .31 marca 2011 18:03 A i jeszcze jedno nie wiem co znaczy PW , ale z tego co zrozumiałem jesteś Człokiem Z.O. Ja ze swojej strony bardzo bym był zadowolony jak bym mógł się z tobą skonfrontować na posiedzeniu Z.O. CZEKAM NA ZAPROSZENIE I WTEDY MI ZARZUCISZ KŁAMSTWA 31 marca 2011 18:03 A i jeszcze jedno nie wiem co znaczy PW , ale z tego co zrozumiałem jesteś Człokiem Z.O. Ja ze swojej strony bardzo bym był zadowolony jak bym mógł się z tobą skonfrontować na posiedzeniu Z.O. CZEKAM NA ZAPROSZENIE I WTEDY MI ZARZUCISZ KŁAMSTWA 31 marca 2011 18:03 A i jeszcze jedno nie wiem co znaczy PW , ale z tego co zrozumiałem jesteś Człokiem Z.O. Ja ze swojej strony bardzo bym był zadowolony jak bym mógł się z tobą skonfrontować na posiedzeniu Z.O. CZEKAM NA ZAPROSZENIE I WTEDY MI ZARZUCISZ KŁAMSTWA 31 marca 2011 18:03 A i jeszcze jedno nie wiem co znaczy PW , ale z tego co zrozumiałem jesteś Człokiem Z.O. Ja ze swojej strony bardzo bym był zadowolony jak bym mógł się z tobą skonfrontować na posiedzeniu Z.O. CZEKAM NA ZAPROSZENIE I WTEDY MI ZARZUCISZ KŁAMSTWA 31 marca 2011 18:03 A i jeszcze jedno nie wiem co znaczy PW , ale z tego co zrozumiałem jesteś Człokiem Z.O. Ja ze swojej strony bardzo bym był zadowolony jak bym mógł się z tobą skonfrontować na posiedzeniu Z.O. CZEKAM NA ZAPROSZENIE I WTEDY MI ZARZUCISZ KŁAMSTWA 31 marca 2011 18:03 A i jeszcze jedno nie wiem co znaczy PW , ale z tego co zrozumiałem jesteś Człokiem Z.O. Ja ze swojej strony bardzo bym był zadowolony jak bym mógł się z tobą skonfrontować na posiedzeniu Z.O. CZEKAM NA ZAPROSZENIE I WTEDY MI ZARZUCISZ KŁAMSTWA 31 marca 2011 18:03 A i jeszcze jedno nie wiem co znaczy PW , ale z tego co zrozumiałem jesteś Człokiem Z.O. Ja ze swojej strony bardzo bym był zadowolony jak bym mógł się z tobą skonfrontować na posiedzeniu Z.O. CZEKAM NA ZAPROSZENIE I WTEDY MI ZARZUCISZ KŁAMSTWA |
||||
|
02 kwietnia 2011 22:26 | |||
| No i jeszcze Admin opierdziela | ||||
|
02 kwietnia 2011 22:31 | |||
| A i jeszcze jedno nie wiem co znaczy PW , ale z tego co zrozumiałem jesteś Człokiem Z.O. Ja ze swojej strony bardzo bym był zadowolony jak bym mógł się z tobą skonfrontować na posiedzeniu Z.O. CZEKAM NA ZAPROSZENIE I WTEDY MI ZARZUCISZ KŁAMSTWA .http://www.pzw.org.pl/home/forum/3/1437/najnowszy_pomysl_pzw__chronmy_wode_pzed_wedkarzem . Co nie było dla Kolegi jasne? Może inne przysłowie " Wyrzuć k..rwe drzwiami to i tak oknem wejdzie !!! A co do pytania to nie widzę w nim odpowiedzi Kolego Rzeczniku , i akurat tu chodi o odwrotność tej sytuacji , A może by tak Kolega dopuścił to iż to innym zaczyna odpowiadać taki v-ce Prezes i chcą uczestniczyć w działaniach tego Koła PZW . No i jeszcze to " Karpikiem żeśmy świeżo zarybili " . Nie jestem przekonany , po pierwsze Koło które jest gospodarzem na zbiorniku nie zostało poinformowane o takowym zarybieniu , po drugie rozumiem że dzień jest krótki i musiało to CHYBA ZARYBIENIE odbyć się wnocy , ale wieżdżając samochodem na groblę ( nie jestem przekonany czy z rybą ) można było wlączyć chociaż światła , bo przy wyjeżdżaniu to brakowało tylko sygnałów dzwiękowych . Ale rozumiem że takie działania są normalnie praktykowane podczas " ZARYBIEŃ " w Okręgu Tarnobrzeskim . No i jeszcze z GÓRY PRZEPRASZAM bo jak zwykle powiesz że to tylko mi coś nie odpowiadało , a wędkarze którzy czekali na to aby obejrzec tą rybę nie po to płacą składki . I znowu proponuję spotkanie w Okręgu, powinno Ci zależeć na wygarnięci mi , bo po Twoich atakach na moią osobę zależy mi bardzo . Lecz konfrontacja to już nie dla osób twojego pokroju . Wy znajdziecie na mnie "HAKA" i pozbędziecie się mnie ,ale ludzie oczy otworzyli !!! | ||||
piotr sknera
Od: 2011-03-21 Posty: 13 |
03 kwietnia 2011 23:30 | |||
| Witam czy coś mnie omineło , nasz miejscowy błazen znów zadał super pytanie pan Antoni ci nieodpowie na coś oczywistego , nikt mnie niezmusi abym był w jednym kole z takim bezmózgiem na funkcji v-ce prezesa. Teraz co do zarybienia, dla ciebie to i tak nielegalne bo przecież trzeba łoic świeżą ryke, po wpuszczeniu wielki krzyk jaśnie pana nikt niepowiadomił widocznie nikt cie nie lubi w ZO ,( ci co chcieli to wiedzieli o zarybieniu nawet z koła nr. 6) co do przysłow to co napisałes pasuje mi do ciebie , wywalili cie z komisji rewizyjnej to wlazłes oknem na v-ce prezesa . | ||||
Antoni Kustusz - rzecznik prasowy ZG PZW
Od: 2008-10-01 Posty: 785 |
04 kwietnia 2011 11:23 | |||
| Przepis par. 14 pkt. 6 Statutu odnosi się do chyba oczywistego porządku w ewidencji członków. Trzeba należeć tylko do jednego koła, by nie było tzw. wewnętrznej podwójnej przynależności, czyli by jedna i ta sama osoba nie należała w tym samym czasie do kilku kół. I to jest obowiązek członka Związku. Natomiast każdy członek ma prawo ,,przenieść się do innego koła wraz z kartą ewidencyjną, z zachowaniem nabytych praw członkowskich (par. 13 pkt. 9) i to jest jego prawo. Zapis o prawach nabytych, odnosi się także do sytuacji kiedy opłaciło się składki w jednym kole, a później przenosi się swoją kartę ewidencyjną do innego koła. | ||||
|
04 kwietnia 2011 18:24 | |||
| Albo jesteś tak tępy , albo sam nie wiesz co piszesz . Może przestań kupować same kosiarki , a kup młotek i pi..erdolnij się w łeb !!! Na walnym w którym zostałem wybrany uczestniczyło około 60-ciu Członków (skład zarządu -jednogłośnie) . Podczas ukonstytuowania się Zarządu 8 osób ( stanowiska - osada jednogłośnie ) . I twoim zdaniem wszyscy są debile ??? Może pochwalisz się frekfencją z Koła 55 .I nie interesuje mnie kto wiedział o zarybieniu , Koło PZW nr 6 jako opiekun zbiornika nie zostało poinformowane , a na protokole zarybieniowym nie widnieje żaden podpis członków Zarządu Koła nr 6 . Jest to co najmniej nie logiczne . A jeżeli to wy jesteście " jasną stroną mocy " to może w końcu rozliczylibyście się z mienia PZW , którego prawnym opiekunem jest Koło PZW nr 6 , a i jeszcze może karty ewidencyjne Członków ODDAJCIE !!! I na koniec uważam iż nie ma żadnego sensu z tobą KLIKAĆ . ŻEGNAM- aby na zawsze !!! | ||||
aqq1
04 kwietnia 2011 19:56 | |||
|
Internauto KRZYŚ-Twój post jest nadużyciem i fakt ten zgłoszony został adminowi.Twoje posty,oszczercze posty pod adresem ZO TBG zgłoszę na plenum ZO.Nie będziesz sobie buzi wycierał ludzmi którzy chcą działać społecznie na rzecz PZW.dZIAŁASZ NA SZKODĘ ZWIAZKU I POWINIENEŚ BYĆ Z NIEGO WYKLUCZONY.POSTARAM SIĘ CI W TYM DOPOMÓC |
||||
|
04 kwietnia 2011 21:01 | |||
| Od: 2009-01-10
Posty: 135 31 marca 2011 15:49 Aleś zawzięty.Podałeś wątek z tematu >proszę o pomoć<Wyrwij to zdanie z kontekstu gdzie wyrażnie pisze że Cie nie znam.Za to w innym wątku stwierdziłem że wykonałem parę telefonów i zebrałem o Tobie ciekawe informacje. Po drugie mój post skierowany był do internauty sknera piotr. Więc dlatego odpisuję słowami mojego dziadka gdy otwierałem paszczę w niewłaściwym momencie lub jeśli słowa nie były skierowane do mnie. Gdy byłem szczylem używał słów: Jak do ciebie nie jadą to wrót nie otwieraj. Gdy podroslem jak miał humor to mówił:Jak cię nie du...ą to nóg nie rozkladaj. Sądzę że mam do czynienia z doroslą osobą więc piszę: jak Cię nie du...ą to nóg nie rozkładaj Kończę tą jałową dyskusję z Twoją osobą.Nic ona nie wnosi do tematu a tylko zaśmieca forum.Chcesz się pultać,pisz na PW http://www.pzw.org.pl/home/forum/3/1437/najnowszy_pomysl_pzw__chronmy_wode_pzed_wedkarzem , a te słowa pisała ciocia z KANADY , tak jak pisałem MASZ HAK , tylko ja na to robię kupę . Pomyśl tylko co ja zacznę robić w imię dobra dla PZW jak przestanę być jego Członkiem ! Z takimi ludźmi jak wy jest potrzeba społeczna walczyć z całych sił ! Jeśli gdzie kolwiek skłamałem to masz rację i to ty postarasz sie zabrać mi legitymację , ale jesli mówie prawde to kurde ja nie bardzo co mam zrobić , bo to wy tworzycie ten CZERWONY MUR JAKIM SIĘ STAŁO PZW !!!!!!! Myślę tylko że internauci swoje wiedzą i dumny jestem z tego iż Koledzy z mojego Koła otorzyli oczy . A TOBIE PO PROSTU BRAKŁO ARGUMENTÓW I NIE WIESZ JUŻ CO WYMYŚLEĆ !!! A stare nawyki pozostały . Od początku miałes taki plan co ci udowodniłem w postach , na początku udawałeś ze nie wiesz o co chodzi , aż do postu w który zapraszałeś Kolegów na wędkowanie do Okręgu Tarnobrzeskiego . A dziś przerosłeś sam siebie ! NO I MOŻE NA KONIEC PRZEDSTAWISZ SIĘ , CZY TO BĘDZIE WYGLĄDAŁO TAK IŻ TY BĘDZIESZ MÓWIŁ NA MNIE OSZCZERSTWA DO KOLEGÓW SWOICH W SĄDZIE KOLEŻEŃSKIM , A JA NIE BĘDĘ SIĘ MÓGŁ NAWET BRONIĆ !!! Tak przecież skazali moją siostrę , na rozprawie na kórej NAWET JEDEN RAZ NIE ZOSTAŁA PRZESŁUCHANA |
||||
|
10 kwietnia 2011 19:55 | |||
| Jak nie miło być obrzucany błotem , PRAWDA ? http://www.pzw.org.pl/home/forum/4/1500/znizka_dla_emerytow Tylko z tym że jak Ty mnie szkalowałeś , to ja zawsze byłem obecny i broniłem się przed Twoimi zarzutami ( choć miały one tylko jeden cel - obrażanie mojej osoby ! ) A po tobie jak widać garść słomy tylko została , no i jeszcze ten klucz do igieł . Pozdrawiam :) | ||||
aqq1
11 kwietnia 2011 06:12 | |||
| Jeszcze z Tobą nie skończyłem. | ||||
|
11 kwietnia 2011 22:40 | |||
| Grrrrrrrrrrrrrrrrrr mam nadzieję że nie jesteś wściekły ? Na mnie warczysz bo mnie załatwisz UKŁADAMI ! Ale czemu nie jesteś taki mądry co do innych interautów ? No weś się zdenerwój i zostań Prezesem Z.G. PZW wtedy "ZAŁATWISZ " wszystkich nieprzychylnych ! NIE OŚMIESZAJ SIĘ CZŁOWIECZKU ! | ||||
|
11 kwietnia 2011 22:53 | |||
| Ale wiesz co ja i tak nie wierzę w twoje cyniczne przechwałki ! Ale jak to pewien Kolega tu napisał jak nie działasz w DISNEYLANDZIE tylko w Z.O. PZW Tarnobrzeg i masz JAJA to 18 kwietnia w Tarnobrzegu podczas posiedzenia Z.O. podejdziesz do mnie i powiesz " TAK TO JA JESTEM AQQ1 !" , bo ja tam będę napewno i będę czekał na to abyś udowodnił , że jesteś tak twardy jak to opisujesz . ( Pewniakiem jeszcze lepiej malujesz kolorowanki ) . PAPA . | ||||
|
20 kwietnia 2011 21:20 | |||
| Jednak aa1 nie ma " jaj! " | ||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum