| Karta wędkarska. | ||||
|
Sebastian Matusiak Od: 2011-04-02 Posty: 5 |
02 kwietnia 2011 10:40 | |||
| Witam kolegów wędkarzy! Mam pytanie związane z przynależnością karty wędkarskiej. We wrześniu kończę 17 lat, chce się dowiedzieć ,czy dalej należy mi się karta młodzieżowa, gdzie można łapać na jedno wędzisko, czy już normalna karta. Proszę o szybką odpowiedziedź, bo ostateczny termin opłat zbliża sę nieubłaganie! Pozdrawiam! | ||||
|
vobler Od: 2010-11-06 Posty: 49 |
02 kwietnia 2011 11:57 | |||
| Drogi młody kolego kartę wędkarską (14l) po zdanym egzaminie wydają Starostwa i są one ważne dożywotnio.(można jednakże z uuuupływem lat ją wymienić sam to rozumiesz z wiekiem się zmieniasz) Wydaje mi się że miałeś na myśli legitymację członkowską W macierzystym kole wszystko Ci wyjaśnią.Dodam iż jako młodociany i uczący się należą Ci się spore ulgi
Powodzenia vobler |
||||
aqq1
Od: 2009-01-10 Posty: 187 |
02 kwietnia 2011 17:19 | |||
| Uczysz się?Masz legitymację szkolną?Jeżeli tak to przysługują Ci opłaty ulgowe.I nie na jedno jak twierdzisz wędzisko tylko na dwie wędki dowolna metodą.Wyjątek spining i muchówka.Bo tu tylko na jedną wędkę.Qużwa,zastanawiam się po co są macierzyste kola i działacze w nim siedzący .Żeby nie wytłumaczyć adeptom i młodym kolegom prostych spraw.Pozdrawiam | ||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum