Logowanie

Zarejestruj się

Karta wędkarska.

Dodaj odpowiedź

Karta wędkarska.  
  Sebastian Matusiak

Od: 2011-04-02

02 kwietnia 2011 10:40  
Witam kolegów wędkarzy! Mam pytanie związane z przynależnością karty wędkarskiej. We wrześniu kończę 17 lat, chce się dowiedzieć ,czy dalej należy mi się karta młodzieżowa, gdzie można łapać na jedno wędzisko, czy już normalna karta. Proszę o szybką odpowiedziedź, bo ostateczny termin opłat zbliża sę nieubłaganie! Pozdrawiam!  

vobler

Od: 2010-11-06

02 kwietnia 2011 11:57  
   Drogi młody kolego kartę wędkarską  (14l) po zdanym egzaminie wydają Starostwa i są one ważne dożywotnio.(można jednakże z uuuupływem lat ją wymienić sam to rozumiesz z wiekiem się zmieniasz) Wydaje mi się że miałeś na myśli legitymację członkowską W macierzystym kole wszystko Ci wyjaśnią.Dodam iż jako młodociany i uczący się należą Ci się spore ulgi
Powodzenia                      vobler

aqq1

Od: 2009-01-10

02 kwietnia 2011 17:19  
sebusmksWitam kolegów wędkarzy! Mam pytanie związane z przynależnością karty wędkarskiej. We wrześniu kończę 17 lat, chce się dowiedzieć ,czy dalej należy mi się karta młodzieżowa, gdzie można łapać na jedno wędzisko, czy już normalna karta. Proszę o szybką odpowiedziedź, bo ostateczny termin opłat zbliża sę nieubłaganie! Pozdrawiam!
 Uczysz się?Masz legitymację szkolną?Jeżeli tak to przysługują Ci opłaty ulgowe.I nie na jedno jak twierdzisz wędzisko tylko na dwie wędki dowolna metodą.Wyjątek spining i muchówka.Bo tu tylko na jedną wędkę.Qużwa,zastanawiam się po co są macierzyste kola i działacze w nim siedzący .Żeby nie wytłumaczyć adeptom i młodym kolegom prostych spraw.Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi