Logowanie

Zarejestruj się

Do rzecznika prasowego ZG PZW Antoniego Kustosza

Dodaj odpowiedź

Do rzecznika prasowego ZG PZW Antoniego Kustosza  
  wmino

Od: 2011-05-19

26 maja 2011 08:53  
Zwracam sie do Pana po raz kolejny. Czytanie i udzielanie
odpowiedzi na nowe wątki na Forum są przez Pana wybiurcze i zależą czy są wygodne czy nie. Nie wszystko można zamieść pod dywan i udawać że tego nie ma. Ponownie proszę o udzilenie mi pomocy w sprawie której poruszyłem w dniu 19.05.2011 r.: http://www.pzw.org.pl/home/forum/3/1608/przestrzeganie_przepisow_przez_okreg_pzw , dotyczącej przestrzegania Statutu przez władze PZW.
Z poważaniem Witold
Ps. Brak odpowiedzi mnie nie zniechęci a świadczy tylko o władzach PZW, które nie przestrzegają Statutu a są za to odpowiedzialne.

Antoni Kustusz - rzecznik prasowy ZG PZW

Od: 2008-10-01

27 maja 2011 05:54  
Widocznie, skoro miało iść do Kustosza, a nie do Kustusza, to przeoczyłem. Mimo iz staram się odpowiedać na konkretne pytania bardzo pilnie.  

wmino

Od: 2011-05-19

27 maja 2011 07:17  
Przepraszam za pomyłkę, chylę czoła spostrzegawczości. Proszę jednak zauważyć, że w wątku dodanym w dniu 19.05.2011 r. "Przestrzeganie przepisów przez Okręg PZW" nie pomyliłem nazwiska a odpowiedzi na konkretne proste pytanie nie ma do dnia dzisiejszego. Rozumiem że sprawa jest bardzo złożona i czekam cierpliwie.
Z poważaniem Witold
Ps. Jeszcze raz przepraszam za pomyłkę. 

dvbs3

Od: 2011-11-26

23 grudnia 2011 19:53  
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum - nie ma zapisu zobowiązującego uczestnika forum do akceptowania głupoty administratora. Gdyby głupota
miała skrzydła to admin by fruwał jak gołębica.

Grzegorz Kidawski musi odejść !!!
Precz z cenzurą !!!
Precz z reklamami i wyskakującym face !!!

Administrator odblokuj wszystkich uczestników forum !!! albo będzie powtórka z rozrywki

dvbs2 napisał ;
22 listopada 2011 11:03 Administrator - szukasz wrażeń ? - masz to załatwione - to teraz sobie posprzataj

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi