Logowanie

Zarejestruj się

Społeczna Straż Rybacka - wymogi wiekowe

Dodaj odpowiedź

Społeczna Straż Rybacka - wymogi wiekowe  
  Patryk Bednarski

Od: 2010-07-07

31 maja 2011 23:24  
Witam wszystkich wędkarzy, mam pytanie odnośnie Społecznej Straży Rybackiej (SSR). Jakie są wymogi wiekowe aby wstąpić do SSR mam szesnaście lat należę do PZW od 2 lat. Odcinek Dunajca obok którego mieszkam wymaga kontroli a w przeciągu dwóch lat nie ujrzałem wogóle SSR.  

maciej_szczupak

Od: 2009-10-12

31 maja 2011 23:58  
Bednarski Patryk (...)  Odcinek Dunajca obok którego mieszkam wymaga kontroli a w przeciągu dwóch lat nie ujrzałem wogóle SSR.
 Pewnie jest kiepski dojazd/dojście,więc panowie tam nie docierają.Taka sam sytuacja jest nad jeziorem Żywieckim - Straż pojawia się tylko tam,gdzie łatwo dojść i dojechać,czyli koło "Rybaka" w Oczkowie.Nigdzie indziej ich nigdy nie widziałem!Po co łazić po krzakach czy wzniesieniach..... :p

Patryk Bednarski

Od: 2010-07-07

01 czerwca 2011 00:02  
maciej_szczupak
Bednarski Patryk (...)  Odcinek Dunajca obok którego mieszkam wymaga kontroli a w przeciągu dwóch lat nie ujrzałem wogóle SSR.
  Pewnie jest kiepski dojazd/dojście,więc panowie tam nie docierają.Taka sam sytuacja jest nad jeziorem Żywieckim - Straż pojawia się tylko tam,gdzie łatwo dojść i dojechać,czyli koło "Rybaka" w Oczkowie.Nigdzie indziej ich nigdy nie widziałem!Po co łazić po krzakach czy wzniesieniach..... :p

Dziękuję za odpowiedź, ale bardzo bym prosił jeszcze o drugą odpowiedź dotyczącą wymogów wiekowych dotyczących kandydowania do SSR

aqq1

Od: 2009-01-10

01 czerwca 2011 07:15  
21 lat i niekarany prawomocnymi wyrokami sądu.Szczegółnie za łamanie ustawy o rybactwie śródlądowym.  

tomjas78

Od: 2009-08-23

04 czerwca 2011 09:28  
Tak , następna prawda o braku profesjonalizmu naszych strazników . Wymóg jest ok . Ale czy uważacie , że to starczy? Nie wiem , dla mnie osobiście nie.  

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi