Logowanie

Zarejestruj się

wywóz zanęty środkami pływającymi

Dodaj odpowiedź

wywóz zanęty środkami pływającymi  
  alitechno88

Od: 2011-07-17

17 lipca 2011 13:55  
na jakich zbiornikach w okręgu katowickim można wywoźić zanęte na pontonie, głównie chodzi mi o zbiorniki pniowiec i gzel obok elektrowni Rybnik. Wiem że na głównym zbiorniku Rybnik niemożna wywoxić zanety ale chodzi mi o boczne zbiorniki.  

adam

Od: 2011-12-11

11 grudnia 2011 21:27  
[quote=witam mianowice sprawa wyglada tak ze zarząd  okregu ustalił tylko tyle ze poprostu jak pisało  ze jest zakaz wywozenia zanet i przynet to dolaczyli aneks ze ten zapis jest zniesiony ze wywózka jest dozwolona a oni upieraja sie ze tylko modelami ale niestety tego nigdzie nie pisze ani w regulaminie ani w  zezwoleniu  nawet niema na to uchwaly ktura to reguluje  a jezeli chodzi o uzywanie sprzetu pływajacego na zbiorniku pniowiec i gzel to jest to dozwolone uzywanie sprzetu pływajacego czyli pontona wiadomo musi byc zarejestrowany i trzeba miec kapok a informacje dostarczyli mi panowie policjanci z katowic oraz z rybnika czyli kolego mozesz wywozic zanęte oraz zestawy i nikt ci nie ma prawa ukarac bo niema na to paragrafu ani ustay ktura to reguluje    taz ze jak ci ktos bedzie chciał ukarac to poprostu mandatu nie przyjmujesz i dzwonic po policje ze cie ten ktos  zastrasza i zakłuca spokuj i kto na tym starci ?? ten straznik społeczny lub rybacki a policja wezmie regulamin zobaczy ze  nie ma to okreslone i nie ma prawa cie ukarac i tyle][/quote]  

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi