Logowanie

Zarejestruj się

budowanie stanowisk,przepisy

Dodaj odpowiedź

budowanie stanowisk,przepisy  
  leszek

Od: 2009-05-27

27 maja 2009 09:52  
mam pytanie czy można budować stanowiska i stawiać ławki nad jeziorem?wydaje mi się że nie o czym jest jasno w regulaminie.a tymczasem w miejscowosci Drzewica w łódzkim nad wodą jest jak w parku co miejsce to ławka dlaczego straż z tym nic nie robi?????????????czy koło???????wyjść na ryby nie można bo gdzie by nie poszedł stoi za tobą jakiś maruda i mówi że on tu nęci itd.zawody się odbywaja widza to członkowie innych kół(radomskiego i piotrkowa )również i nic z tym nie robią DLACZEGO??????????????????zamiast zająć się tym czym powinni to czepiają się braku wpisu w rejestrze a siatki i bębenki z wody wystaja i tego nie widzą.gdzie można to zgłosić żeby ktoś wreszcie zrobił z tym porządek???  

leszek

Od: 2009-05-27

02 czerwca 2009 14:32  
prawda oczy kole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1  

Krzysztof Kaletka

Od: 2008-11-29

07 czerwca 2009 09:37  
To prawda dużo jest głupich ludzi, jedzie się na ryby 100km od domu chcemy się rozłożyć ze sprzętem to przychodzi dziadyga jakiś i mówi że tutaj to na grunt zapłytko, że on tu łowił i nic nie wzieło i już nęcił 5 dni i nic. No to poszłem na inne stanowisko. Gdy odjężdżałem ten sam koleś siedział na owym stanowisku i siatke z 3 karpiami i leszczami miał.  

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi