| zagubienie karty wędkarskiej | ||||
wierzbicki1980
Od: 2009-03-16 Posty: 5 |
23 sierpnia 2009 17:18 | |||
| Witam czy po zagubieniu karty wędkarskiej mam jeszcze raz opłacać składkę? NIedawno zgubiłem portfel ze wszystkimi dokumentami :( | ||||
Patryk Patryk
Od: 2009-01-17 Posty: 28 |
23 sierpnia 2009 18:40 | |||
|
Witam !! .. Do "wierzbicki1980" Miałem kiedyś taki sam przypadek zgubiłem kartę wędkarską .... no więc: poszedłem wtedy do Koła Wędkarskiego "Kleń" w Głogowie .. tam gdzie wyrabiałem. :) Przedstawiłem panu sytuację , powiedział mi żebym przyniósł mu zdjęcie , no więc i tak zrobiłem. Gdy wróciłem do tego pana z powrotem ze zdjęciem powiedział mi że będę musiał zapłacić 10 zł .. za te książeczki .. za składkę już nie (ZA DARMO).Panu podziękowałem i od tej pory wszystkie dokumenty noszę w takiej fajnej skrzynce na szyfr :D :) |
||||
Dariusz Kościołowski
Od: 2009-07-28 Posty: 29 |
24 sierpnia 2009 06:49 | |||
| Skarbnik nie wyrabia kart wędkarskich. Jeśli kartę zgubiłeś to powinieneś udać się raczej do Starostwa Powiatowego do Wydziału Środowiska i oni wydadzą duplikat. Powinieneś mieć ze sobą zdjęcie oraz 10 zł.
A co do karty wędkarskiej mają składki? Bo nie rozumię |
||||
wierzbicki1980
Od: 2009-03-16 Posty: 5 |
24 sierpnia 2009 17:14 | |||
| Dzwoniłem od PZW Kielce w sprawie zagubienia karty i legitymacji. Mam się zgłosić do skarbnika koła a on ma mi wydać duplikat, będzie minie to kosztowało tylko 5 zł i mam wziąść jedno zdjęcie. Co do karty wędkarskiej mam się zgłosić do starostwa powiatowego. | ||||
Dariusz Kościołowski
Od: 2009-07-28 Posty: 29 |
24 sierpnia 2009 20:39 | |||
| Skarbnik wyda duplikat legitymacji ( nową legitymację) powinien jeszcze wydać zaświadczenie o tym jakie składki opłaciłeś na ten rok ale na pewno nie wklei nowych znaków. Czyli wszystko będziesz miał jak nowe.
Powodzenia |
||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum