Logowanie

Zarejestruj się

zagubienie karty wędkarskiej

Dodaj odpowiedź

zagubienie karty wędkarskiej  
  wierzbicki1980

Od: 2009-03-16

23 sierpnia 2009 17:18  
Witam czy po zagubieniu karty wędkarskiej mam jeszcze raz opłacać składkę? NIedawno zgubiłem portfel ze wszystkimi dokumentami :(  

Patryk Patryk

Od: 2009-01-17

23 sierpnia 2009 18:40  
wierzbicki1980Witam czy po zagubieniu karty wędkarskiej mam jeszcze raz opłacać składkę? NIedawno zgubiłem portfel ze wszystkimi dokumentami :(

Witam !! .. Do "wierzbicki1980"
Miałem kiedyś taki sam przypadek zgubiłem kartę wędkarską .... no więc:
poszedłem wtedy do Koła Wędkarskiego "Kleń" w Głogowie .. tam gdzie wyrabiałem. :)
Przedstawiłem panu sytuację , powiedział mi żebym przyniósł mu zdjęcie , no więc i tak zrobiłem.
Gdy wróciłem do tego pana z powrotem ze zdjęciem powiedział mi że będę musiał zapłacić 10 zł .. za te książeczki .. za składkę już nie (ZA DARMO).Panu podziękowałem i od tej pory wszystkie dokumenty noszę w takiej fajnej skrzynce na szyfr :D :)

Dariusz Kościołowski

Od: 2009-07-28

24 sierpnia 2009 06:49  
Skarbnik nie wyrabia kart wędkarskich. Jeśli kartę zgubiłeś to powinieneś udać się raczej do Starostwa Powiatowego do Wydziału Środowiska i oni wydadzą duplikat. Powinieneś mieć ze sobą zdjęcie oraz 10 zł.
A co do karty wędkarskiej mają składki? Bo nie rozumię

wierzbicki1980

Od: 2009-03-16

24 sierpnia 2009 17:14  
Dzwoniłem od PZW Kielce w sprawie zagubienia karty i legitymacji. Mam się zgłosić do skarbnika koła a on ma mi wydać duplikat, będzie minie to kosztowało tylko 5 zł i mam wziąść jedno zdjęcie. Co do karty wędkarskiej mam się zgłosić do starostwa powiatowego.  

Dariusz Kościołowski

Od: 2009-07-28

24 sierpnia 2009 20:39  
Skarbnik wyda duplikat legitymacji ( nową legitymację) powinien jeszcze wydać zaświadczenie o tym jakie składki opłaciłeś na ten rok ale na pewno nie wklei nowych znaków. Czyli wszystko będziesz miał jak nowe.
Powodzenia

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi