Logowanie

Zarejestruj się

wprowadzanie uchwał w trakcie sezonu

Dodaj odpowiedź

wprowadzanie uchwał w trakcie sezonu  
  aras_as

Od: 2010-01-02

16 lutego 2010 14:50  
Czy okreg ma prawo wprowadzać (nowe uchwały) ograniczenia w trakcie sezonu? Czy skoro płaciłem składkę za to co oferowali, a teraz wprowadzają ograniczenia to jest to zgodne z prawem czy moge się domagać zwrotu części pieniędzy.  

szymon_2003

Od: 2009-01-07

18 lutego 2010 12:17  
http://www.pzw.org.pl/home/wiadomosci/26884/64/komunikat_zarzad_okregu_  

aras_as

22 lutego 2010 12:58  
Czy Pan rzecznik Antoni Kustusz mógłby coś napisać w tej sprawie? Bo na chwilę obecną czuje się tak jakbym kupił samochód i po kilku dniach osoba która mi go sprzedała przyjechała mi dać zużyte opony, na których jeszcze pojeżdżę bo te które były założone są akurat nowe i miał je gość zdjąć, ale nie miał czasu...  

szymon_2003

22 lutego 2010 13:48  
Pan rzecznik dr Antoni Kustusz mógłby coś napisać w tej sprawie ale nie napisze - żaden rzecznik / nie tylko PZW/ jeszcze nigdy nic konkretnego nie napisał - To jest tak jak w przysłowiu - żeby był wilk syty i owca cała.......... - to się nazywa DYPLOMACJA, po 2 to Pan rzecznik dr Antoni Kustusz już sie wypowiedział - patrz-
http://www.pzw.org.pl/home/wiadomosci/26884/64/komunikat_zarzad_okregu_
pozdrawiam 

aras_as

23 lutego 2010 10:23  
Kolego Szymonie. Też śledzę sprawę którą poruszyłeś i wiem jak Pan rzecznik sie wyślizgał z tematu, ale poczekajmy jak się wypowie po dokładnym sprawdzeniu sprawy  co też tam sam zadeklarował ale ja poruszam temat na który powinna być prosta odpowiedź: albo wolno zmieniać przepisy i wprowadzać w życie w połowie sezonu, albo nie...  

robert_ciarka

Od: 2010-02-17

23 lutego 2010 10:50  
Poczytałem komentarze w dołączonych odnośnikach i powiem tak. Z wielu ust pada, że PZW to taka wielka beczka miodu. Ciekawe natomiast jest to, że zanużając w tej beczce łyżkę, łyżka tego miodu okazuje się łyżką dziekciu.
Aż czasem prosi się cytat z filmu Seksmisja " Niezły macie burdel w tym archeo, siostry..."

Jerzy Kowalski

Od: 2008-11-20

23 lutego 2010 11:15  
aras_asCzy okreg ma prawo wprowadzać (nowe uchwały) ograniczenia w trakcie sezonu? Czy skoro płaciłem składkę za to co oferowali, a teraz wprowadzają ograniczenia to jest to zgodne z prawem czy moge się domagać zwrotu części pieniędzy.
Ma prawo.
To, "co oferowali" to udział w działaniu okręgu oraz w decydowaniu.
Te "ograniczenia" wprowadza Pan razem w innymi członkami okręgu, uczestnicząc w podejmowaniu tych decyzji jako członek okręgu.  
Jest to zgodne z prawem, nie ma Pan prawa domagać się zwrotu części pieniędzy.
;-)
Pozdrawiam serdecznie
Jerzy Kowalski

robert_ciarka

Od: 2010-02-17

23 lutego 2010 12:19  
Kowalski Jerzy
aras_asCzy okreg ma prawo wprowadzać (nowe uchwały) ograniczenia w trakcie sezonu? Czy skoro płaciłem składkę za to co oferowali, a teraz wprowadzają ograniczenia to jest to zgodne z prawem czy moge się domagać zwrotu części pieniędzy.
 Ma prawo.
To, "co oferowali" to udział w działaniu okręgu oraz w decydowaniu.
Te "ograniczenia" wprowadza Pan razem w innymi członkami okręgu, uczestnicząc w podejmowaniu tych decyzji jako członek okręgu.  
Jest to zgodne z prawem, nie ma Pan prawa domagać się zwrotu części pieniędzy.
;-)
Pozdrawiam serdecznie
Jerzy Kowalski

Kolego aras_as. Innymi słowy zapewne Okręg, którego jesteS członkiem przedstawiał wcześniej do konsultacji ze swoimi członkami ten problem. Pewnie omawiany był i przegłosowywany w każdym kole tego Okręgu, również w Twoim. Więc albo nie brałeś udziału w zebraniu koła, na którym podejmowano taka decyzję, albo.... jest bardziej niż prawdopodobne ZO sam podjął taką decyzję, którą podobno i pan jako członek tego okręgu podjął zgodnie z prawem.

szymon_2003

23 lutego 2010 12:49  
ROTFL- Szanowny Kolego Robert_ciarka tekst swietny -/Tyle że klawiatura do czyszczenia z kawy - nauczka nie pić kawy jak się czyta posty na portalu Pzw/ hm przypomina hasło - KONSULTACJE SPOŁECZNE.Proponuję  lekturę - http://www.pzw.org.pl/koszalin/wiadomosci/26899/60/zarzad_okregu_15_lutego_2010
pozdrawiam
jan kulczyński 

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi