Dodaj odpowiedź
Jeziorem Lucieńskim
markus1969
Od: 2010-08-10
10 sierpnia 2010 22:13
Witam jade na wekend nad Jeziorem Lucieńskim podobno można zrobić opłate za zezwolenie na połów przez internet nie moge znaleść nigdzie żadnej informacji na ten temat, jak to powinno wyglądać co tam wpisać ,numer karty , dote od- do zależy mi na czasie żeby na miejscu nie szukać zwiąsku pzw tylko zabrać się za łowienie prosze o pomoc- numer konta pzw .itp.z typułu?
markus1969
11 sierpnia 2010 18:39
markus1969 Witam jade na wekend nad Jezioro Lucieńskie podobno można zrobić opłate np.3dniową przez internet nie mogę znaleść nigdzie żadnej informacji na ten temat, jak to powinno wyglądać co tam wpisać jaki jest numer konta , w przelewie wpisujemy numer karty , dote od- do niewiem ? zależy mi na czasie żeby na miejscu nie szukać zwiąsku pzw tylko zabrać się za łowienie proszę o pomoc- numer konta pzw .itp.z typułu?
markus1969
14 sierpnia 2010 15:45
markus1969 markus1969 Witam jade na wekend nad Jezioro Lucieńskie podobno można zrobić opłate np.3dniową przez internet nie mogę znaleść nigdzie żadnej informacji na ten temat, jak to powinno wyglądać co tam wpisać jaki jest numer konta , w przelewie wpisujemy numer karty , dote od- do niewiem ? zależy mi na czasie żeby na miejscu nie szukać zwiąsku pzw tylko zabrać się za łowienie proszę o pomoc- numer konta pzw .itp.z typułu?
wiem już wszystko pozrawiam
Dodaj odpowiedź
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum