| składki PZW dla wędkarzy poruszających sie na wózkach inwalidzkich | ||||
lexx12
Od: 2011-01-25 Posty: 1 |
25 stycznia 2011 16:26 | |||
| Witam jestem wędkarzem od 25 lat opłacam składki, od 17 lat poruszam się na wózku co roku muszę napisac podanie o zniżkę okręgowa zniżki nie ma na opłaty członkowskie ani na spining maja zniżkę emeryci i słusznie popieram tylko dlaczego nie mają jej osoby niepełnoprawne z 1 grupą wiadomo ze dojazdy do łowisk dla takich osób to 10 % z wszystkich łowisk gdzie można dojechać samemu pozostałe łowiska bez pomocy osoby drugiej nieosiągalne ,poza tym spiningowanie to samo prawie bez dostępu do łowisk ,kto spininguje to wie ze trzeba szukać ,Chudzic drapieżnika jak ma to robić osoba na wózku gdzie możliwości są zerowe a składkę jak najbardziej tylko płac powiedzenie że zarząd to mafia to popieram bo przepisy ustalają tylko tam gdzie można lepić mandaty i kasa żeby płynęła do nich ,co z dojazdami do łowisk ,jak mam wędkować na Wiśle płace składki a jak mam dojechać jak nie po wale mam wózkiem 10 razy jeździć po 500 m by zacząć wędkować potem drugie tyle by zakończyć,brak słów zamiast obradować nad głupotami może zrobi zarząd coś pozytywnego i uchwalili by zniżki dla osób z 1 grupą ale to pewnie tylko bedę mógł tylko popisać sobie na forum . | ||||
tygrysek52
Od: 2011-02-06 Posty: 3 |
06 lutego 2011 20:57 | |||
| PZW myśli tylko o sobie ,a rencistów,emerytów dzieci wcale nie widzi. Po co się trudzić,pomagać innym,im jest ok .Więc problemu nie ma .Najlepiej schować głowę w nadwiślański piasek i po problemie.A problem jest. | ||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum