| Rotcze (Grabniak) | ||||
Piotr
Od: 2011-02-13 Posty: 2 |
13 lutego 2011 15:17 | |||
| Witam, zapisałem się do PZW okręg Lublin zarząd koła OSW Rogóżno wydanym i mam pytanie czy aby łowić nad jeziorem Rotcze nad Grabniakiem to czy muszę jakieś dodatkowe opłaty zrobić, zezwolenia, a jak tak to gdzie to dostane. Dodam, że dopiero zaczynam wędkowanie i zapisalem się do koła (j.w.) i wszystko opłaciłem czyli składka członkowska, okręgowa (wody nizinne) i wpisowe. Z góry dziekuję za informacje... pozdrawiam... | ||||
mixer
Od: 2010-06-26 Posty: 1 |
14 lutego 2011 00:35 | |||
| z tego co wiem to Grabniak nie należy do PZW a więc trzeba dodatkowo płacić | ||||
|
tomek_88 Od: 2009-02-17 Posty: 22 |
15 lutego 2011 09:28 | |||
| Kolego zgodnie z podpisanym porozumieniem pomiędzy Okręgiem PZW Chełm (do którego należy J.Rotcze), a Okręgiem PZW w Lublinie aby wędkować na tym akwenie musisz opłacić ulgową składkę okręgową w wysokości 45 zł w Okręgu Chełmskim PZW. Wpłaty tej nie mozesz dokonać na konto okręgu, w związku z tym czeka cię wizyta u skarbnika któregoś z kół PZW, najbliżej J. Rotcze będzie Skrbnik Koła PZW w Urszulinie, jego mieszkanie stoi przy drodze wylotowej z Urszulina na Włodawę po lewej stronie, Przy drodze stoi stosowny znak więć nie powinieneś minąć tego miejsca. | ||||
Piotr
Od: 2011-02-13 Posty: 2 |
21 lutego 2011 07:51 | |||
| W takim razie wszystko już wiem, dziekuję za odpowiedzi. Temat uważam za zamknięty. Pozdrawiam wszystkich! | ||||
Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum