Logowanie

Zarejestruj się

Rotcze (Grabniak)

Dodaj odpowiedź

Rotcze (Grabniak)  
  Piotr

Od: 2011-02-13

13 lutego 2011 15:17  
Witam, zapisałem się do PZW okręg Lublin zarząd koła OSW Rogóżno wydanym  i mam pytanie czy aby łowić nad jeziorem Rotcze nad Grabniakiem to czy muszę jakieś dodatkowe opłaty zrobić, zezwolenia, a jak tak to gdzie to dostane. Dodam, że dopiero zaczynam wędkowanie i zapisalem się do koła (j.w.) i wszystko opłaciłem czyli składka członkowska, okręgowa (wody nizinne) i wpisowe. Z góry dziekuję za informacje... pozdrawiam...  

mixer

Od: 2010-06-26

14 lutego 2011 00:35  
z tego co wiem to Grabniak nie należy do PZW a więc trzeba dodatkowo płacić  

tomek_88

Od: 2009-02-17

15 lutego 2011 09:28  
Kolego zgodnie z podpisanym porozumieniem pomiędzy Okręgiem PZW Chełm (do którego należy J.Rotcze), a Okręgiem PZW w Lublinie aby wędkować na tym akwenie musisz opłacić ulgową składkę okręgową w wysokości 45 zł w Okręgu Chełmskim PZW. Wpłaty tej  nie mozesz dokonać na konto okręgu, w związku z tym czeka cię wizyta u skarbnika któregoś z kół PZW, najbliżej J. Rotcze będzie Skrbnik Koła PZW w Urszulinie, jego mieszkanie stoi przy drodze wylotowej z Urszulina na Włodawę po lewej stronie, Przy drodze stoi stosowny znak więć nie powinieneś minąć tego miejsca.  

Piotr

Od: 2011-02-13

21 lutego 2011 07:51  
W takim razie wszystko już wiem, dziekuję za odpowiedzi. Temat uważam za zamknięty. Pozdrawiam wszystkich!  

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi