Logowanie

Zarejestruj się

Połow z małoletnim oraz wszystkie opłaty

Dodaj odpowiedź

Połow z małoletnim oraz wszystkie opłaty  
  Adrian Żochowski

Od: 2011-03-26

26 marca 2011 11:41  
Witam, na początku chciałbym zaznaczyć, że jest to mój pierwszy post, tak więc proszę o wyrozumiałość:)
Kartę oraz legitymację członkowską posiadam od 2009r. Dotychczas wszystki składki i opłaty mialem zapłacone. Korzystalem z ulg szkolnych, ponieważ nie mialem 16 lat, niestety:) od listopada już mam. Nie śledziłem zmian w opłatach, nie wiem czy posiadam w tej chwili jakiekolwiek zniżki. Przejrzałem różne tabelki, ale są one dla mnie nie jasne. Z tego właśnie powodu zwracam się do bardziej doświadczonych :).
Ile musze zapłacic (po tych wszystkich kosztach: składki,wpisowe itp), aby moc wędkować w woj. Mazowieckim na 2 kije? (od 16 lat prawda?).
Co do pierwszej części tematu, zaraziłem wędkowaniem mojego 10 letniego brata (w kwietniu 11), i nie wiemy jakie dokumenty musimy mu wyrobić, aby mógł lapać ze mna rybki na swój kij.  Pozdrawiam

Janusz Trzmielewski

Od: 2008-12-07

26 marca 2011 22:35  
Żochowski AdrianWitam, na początku chciałbym zaznaczyć, że jest to mój pierwszy post, tak więc proszę o wyrozumiałość:)
Kartę oraz legitymację członkowską posiadam od 2009r. Dotychczas wszystki składki i opłaty mialem zapłacone. Korzystalem z ulg szkolnych, ponieważ nie mialem 16 lat, niestety:) od listopada już mam. Nie śledziłem zmian w opłatach, nie wiem czy posiadam w tej chwili jakiekolwiek zniżki. Przejrzałem różne tabelki, ale są one dla mnie nie jasne. Z tego właśnie powodu zwracam się do bardziej doświadczonych :).
Ile musze zapłacic (po tych wszystkich kosztach: składki,wpisowe itp), aby moc wędkować w woj. Mazowieckim na 2 kije? (od 16 lat prawda?).
Co do pierwszej części tematu, zaraziłem wędkowaniem mojego 10 letniego brata (w kwietniu 11), i nie wiemy jakie dokumenty musimy mu wyrobić, aby mógł lapać ze mna rybki na swój kij.  Pozdrawiam
<fieldset> </fieldset><fieldset>nie jestem z waszego okregu ale z danych wynika że skladka członkowska ulgowa -31 zl ,oraz skladka na wody nizinne -49 zl w sumie dla ciebie 80 zl albo cos kolo tego </fieldset><fieldset>Dla brata wyrobić musisz legitymację członkowska oplata roczna okolo 15 zl plus byc może wpisowe kilkanaście zł .Brat bedzie mógl łowić na dwie wedki ,będzie mial swój limit itd. tylko zawsze pod opieka osoby posiadającej kartę wędkarską .</fieldset>

Dodaj odpowiedź

Uczestnik forum oświadcza, że zapoznał się i akceptuje Regulamin forum

Ostatnio dodane wątki

Najnowsze posty

Najaktywniejsi